pondělí 6. května 2024

SkyShowtime je v Česku, můžete si ho předplatit za polovinu ceny

Do jedenáctého dubna si zájemci o novou streamovací službu SkyShowtime mohou platformu předplatit za poloviční cenu, 89 korun měsíčně. Sleva je platná napořád – tedy do doby než sami předplatné zrušíte.

SkyShowtime

SkyShowtime
Zdroj: SkyShowtime

  • SkyShowtime
  • Zdroj: SkyShowtime

Nový konkurent Netflixu odstartoval v Česku a snaží se nalákat předplatitele stejně jako v minulém roce HBO Max. Pokud si předplatíte SkyShowtime skrze webovou stránku do jedenáctého dubna, tak získáte 50% slevu. Namísto 179 korun měsíčně vás služba vyjde na pěkných 89 korun měsíčně.

Sleva je platná „doživotně“ - to znamená, že vám sleva zůstane do doby, než předplatné sami zrušíte. HBO Max zvolilo v březnu loňského roku stejný postup, pokud jste si ho tehdy předplatili a předplatné nezrušili, tak stále platíte jen 132 korun měsíčně namísto 199 korun.

Jak jsme vás informovali v předchozích článcích, SkyShowtime nabízí tituly z katalogů filmových studií Universal, Paramount a Dremworks, televizních stanic Sky, NBC, Showtime a také streamovací služby Peacock. Na SkyShowtime si aktuálně můžete přehrát cca 600 filmů a 130 seriálů. Většina titulů má české titulky a značná část katalogu i český dabing. Přehled dostupných titulů najdete zde.

Původně v seznamu podporovaných televizí chyběla Samsung TV, avšak nyní, v den spuštění, je služba dostupná i na chytrých televizorech do Samsungu.

Autor: Šimon Mitro

Související

Jennifer Lopez ve sci-fi Atlas
Film a TV Streaming

Květen na Streamu: Závěr Ivety a Lopez zachraňující lidstvo před umělou inteligencí

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix nabral dalších devět milionů duší. Předplácí si ho 270 milionů lidí

Detektiv Markovič ze seriálu Metoda Markovič: Hojer v barvách Voyo.
Film a TV Streaming

Voyo dotahuje Netflix. V Česku a na Slovensku má přes 800 tisíc předplatitelů

Záběr ze seriálu Fallout.
Film a TV Streaming

Duben na streamu: Herní Fallout, lživý Ripley a historický Franklin