čtvrtek 16. května 2024

Konkurent Netflixu vábí předplatitele. Jaké tituly SkyShowtime nabídne?

Hrozba pro Netflix, Disney+ a HBO max? Na to si musíme počkat, počáteční nabídka SkyShowtime ale má co nabídnout a nejspíš nepůjde jen o chudého příbuzného zajetých streamovacích služeb.

SkyShowtime

SkyShowtime
Zdroj: SkyShowtime

  • SkyShowtime
  • Zdroj: SkyShowtime

Už za deset dnů vstoupí na tuzemský trh evropská streamovací služba SkyShowtime kombinující katalog studií Universal, Paramount, Dreamworks a stanicí NBC a Showtime. Ceník a bližší informace se dočtete v našem předešlém článku. Nyní je načase se blíže podívat na konkrétní nabídku nového konkurenta Netflixu.

Kromě evropských seriálů včetně Hřebejkova Víťaze, jejichž seznam najdete zde, nabídne letošní gangsterský seriál Tulsa King v hlavní roli se Sylvestrem Stallonem, videoherní adaptaci Halo, westernový seriálový svět titulů Yellowstone, 1883 a 1923, Star Trek s podtitulem Strange New Worlds nebo životopisnou sérii o zakladateli Uberu Super Pumped.

Z filmů bude lákat na loňské hity Top Gun: Maverick, Jurský svět: Nadvláda, Panství Downton: Nová éra, Seveřan nebo animák Zlouni. Kromě loňských trháků nabídne filmové série Jurský park, Já, padouch, Rychle a zběsile, Transformers nebo Mission: Impossible. Z klasických filmů se můžete těšit na Forresta Gumpa, Kmotra, Návrat do budoucnosti, Čelisti nebo E.T. – Mimozemšťan.

Ze starších seriálů bude k dispozici kompletní Dr. House, Dexter nebo kriminálky CSI, NCIS, Havaj 5-0 a Zákon a pořádek. Služba bude dostupná na webových stránkách, jako aplikace pro iOS a Android a také v televizích se systémy Android TV, Google TV a LG TV.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: SkyShowtime

Související

Linda chce kuře!
Film a TV Streaming

Vítězný snímek Anifilmu je dostupný na streamu

Top Gun
Světové dny

Den Top Gunu

Jennifer Lopez ve sci-fi Atlas
Film a TV Streaming

Květen na Streamu: Závěr Ivety a Lopez zachraňující lidstvo před umělou inteligencí

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix nabral dalších devět milionů duší. Předplácí si ho 270 milionů lidí