Djokovič loví ženy. Bude srbskou legendu trénovat Mauresmo nebo Martinez?

Mezi kandidáty je podle srbských médií i matka Andy Murrayho, Judy.

Novak Djokovič.

Novak Djokovič.
Zdroj: Twitter – ATP Tour

  • Novak Djokovič.
  • Zdroj: Twitter – ATP Tour

Rozchod srbské tenisové hvězdy Novaka Djokoviče s koučem Goranem Ivaniševičem přišel jako blesk z čistého nebe. Djokovič, který stále ještě drží první místo světového žebříčku, neprožil ideální start do sezóny, přesto ukončení úspěšné spolupráce s blízkým přítelem a zároveň trenérem překvapilo. Důvodem má být velká hádka na turné v USA, což Djokovič popírá.

Nyní se nabízí otázka, kdo horkorkrevného Srba povede v další kariéře. „Stále nemám jasnou představu, kdo by měl být novým trenérem, nebo zda vůbec nějaký bude,“ mlží Djokovič.

V kuluárech se ale spekuluje o zajímavých jménech. Konkrétně jsou prý v hledáčku srbské legendy ženy - Francouzka Amelie Mauresmo, která v minulosti vedla Andy Murrayho, nebo Conchita Martinez, která stála za vzestupem Garbine Muguruzy. Mezi kandidáty je podle srbských médií i matka Andy Murrayho, Judy.

Djokovič se momentálně připravuje na antukovou část sezony, v Monte Carlu, kde v pondělí začíná prestižní turnaj, potrénoval s bývalým specialistou na čtyřhry Nenadem Zimonjičem a řekl, že momentálně sází spíše na intuici. „Trenéry jsem měl od dětství. Teď se snažím sám vycítit, co potřebuji, s čím se cítím nejlépe," uvedl Djokovič.

Autor: mš

Související

Felix Auger-Aliassime.
Tenis

Zranění kosí tenisty v Madridu

Jiří Lehečka porazil Rafaela Nadala
Tenis

Lehečka porazil na antuce superhvězdu Nadala

Rafael Nadal.
Tenis

Argentinec po prohře: Rafo, dáš mi svoje triko nebo ručník?

Alize Cornet.
Tenis

Po dvaceti letech konec. Cornet se rozloučí doma