středa 8. května 2024

Deppovu ex už v Hollywood nechtějí. Heard se objeví v italském thrilleru

Herečka Amber Heard má pošramocenou ne-li zcela zničenou hollywoodskou kariéru. I proto zřejmě vzala roli v italském thrilleru s neznámými herci.

Amber Heard v italském thrilleru In the Fire

Amber Heard v italském thrilleru In the Fire
Zdroj: Saban Films

  • Amber Heard v italském thrilleru In the Fire
  • Zdroj: Saban Films

Po soudních tahanicích nemá bývalá manželka Johnnyho Deppa na růžích ustláno. Herečka Amber Heard (37) se od roku 2019 neobjevila v žádném novém projektu. Je otázkou, kolik dostane Heard prostoru v pokračování Aquamana, který se začal natáčet v roce 2021 a premiéru si odbyde letos před Vánoci. Vzhledem k tomu, že v upoutávce je Heard asi na půl vteřiny, tak se očekává, že ve filmu Aquaman a ztracené království bude jen minimálně.

Heard nikdy nepatřila mezi největší hvězdy Hollywoodu a většina mainstreamových diváků ji zná především díky vedlejším rolím v Aquamanovi (2018), Zombielandu (2009) či Nikdy to nevzdávej (2008). Po prohraném soudu s Deppem se zdá, že je Heardina kariéra minimálně v hollywoodských produkcích u konce. V rámci seriálů žádný ohlášený projekt nemá a tak jedinou nadcházející rolí, vyjma dvojky Aquamana, je italský thriller In the Fire.

Snímek je zasazen do 90. let 19. století. Heard zde ztvárnila doktorku Grace Burnham, jež cestuje z New Yorku na odlehlou plantáž, aby se starala o narušeného chlapce, který má zřejmě nevysvětlitelné schopnosti. Začne dítě léčit, ale tím zažehne válku vědy proti náboženství s místním knězem, který věří, že chlapec je posedlý ďáblem. O režii se postaral Conor Allyn, autor nevýrazných snímků jako Chůze. Jízda. Rodeo. (2019) či Vražedná náruč (2007). Trailer k In the Fire příliš přesvědčivě nepůsobí. V amerických kinech si odbyde premiéru 13. října.

Autor: Šimon Mitro

Související

Timothée Chalamet
Film a TV Kino

Prosinec v kinech: Sváteční náladu zajistí Láska nebeská a pohádkový Wonka

Rosario Dawson jako Ahsoka Tano
Film a TV Streaming

Srpen na streamu: Druhá polovina měsíce vrátí na scénu Star Wars

Alice Cooper
Hudba

Alice Cooper vymění Johnnyho Deppa za vlastní kapelu a v srpnu vydá novou desku

Johnny Depp
Film a TV Osobnosti

Johnny Depp slaví 60. Hollywood mu zavřel dveře, tak točí v Evropě