úterý 30. dubna 2024

Neuvěřitelné spojení. Ed Sheeran bude hostovat na albu britských blackmetalistů

Nová deska britských Cradle Of Filth slibuje srážku black metalu s popovým světem. Hostovat na nahrávce bude totiž slavný písničkář Ed Sheeran.

8c66a98ea9777394392fa4924b70f678

Ed Sheeran bude nečekaným hostem na novém albu Cradle Of Filth-
Zdroj: Facebook

  • Ed Sheeran bude nečekaným hostem na novém albu Cradle Of Filth-
  • Zdroj: Facebook

Hudební světy popového písničkáře Eda Sheerana a britských blackmetalových průkopníků Cradle Of Filth, jsou si na první pohled vzdálené více než cokoliv jiného. Ovšem blízká budoucnost by měla ukázat opak. Právě Ed Sheeran by měl být tím nejzářivějším hostem na novém albu této britské metalové formace, což už dokonce potvrdil i frontman Cradle Of Filth Dani Filth.

"Ta skladba, co jsem s Edem udělali zní jako Ed Sheeran, ale zároveň, jako Cradle Of Filth, dovedete si to představit?" řekl pro polský magazín Pelna Kulturka Dani Filth. "Ed je jeden z největších umělců na světě a my musíme dodržovat jeho pravidla. Je to milý chlap, ale jeho management je přísnější... Bude to hodně temná a tvrdá nahrávka," dodal Dani.

Fanoušci se však společné kooperace Eda Sheerana a Cradle Of Filth letos ještě nedočkají. Kapela, v níž působí i dva čeští muzikanti, chce novou desku vydat až příští rok. V tuzemsku ale zahraje mnohem dříve, když se 25. února objeví v brněnské Flédě.

Autor: Jan Skala

Související

Libor Zábranský se stal majitelem Zbrojovky Brno.
Fotbal FNL

Zábranský spojuje sportovní Brno

dálnice D1
Domácí

Rozšíření D1 v Brně bude hotové o dva měsíce dříve

policie
Krimi

V kauze městských bytů v Brně bylo z korupce obviněno šest lidí

profimedia-0858709460
Krimi

Ukrajinec, který zabil Roma, je definitivně nevinný. Jednal v sebeobraně, řekl soud