úterý 14. května 2024

Chystá se poslední taneček Messiho s Ronaldem?

V únoru proběhne přátelské utkání mezi týmy Inter Miami a Al Nassr v jejichž barvách startují dvě fotbalové legendy Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo
Zdroj: Profimedia

  • Lionel Messi a Cristiano Ronaldo
  • Zdroj: Profimedia

Saudská Arábie chystá událost, ve kterou fotbaloví fanoušci už nejspíš ani nedoufali. V přátelském utkání mezi týmy Inter Miami a Al Nassr se proti sobě možná naposledy postaví dvě naprosté ikony svého sportu Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

Zápas s příznačným titulem Last Dance, tedy poslední tanec, má proběhnout v únoru v rámci Riyadh Season Cupu v Saúdské Arábii. Více podrobností ani přesné datum organizátoři zatím neprozradili.

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo přestoupil v roce 2022 do saúdského klubu Al Nassr a očekávalo se, že ho na dálný východ spolu s dalšími bude možná následovat i jeho věčný rival Lionel Messi z Argentiny. Ikona Barcelony si ale zvolila jinou cestu a upsala se americkému klubu Inter Miami, jehož vlastníkem je další slavný fotbalista David Beckham.

Pro mnoho fanoušků tím skočila éra sportovní rivality těchto dvou fotbalových mágů. Nyní se však zdá, že dostanou příležitost vidět své idoly jak ještě jednou poměří své umění na hřišti.

Autor: Ota Černý

Související

X
Ostatní Sociální sítě

Kdo má nejvíce sledujících na síti X?

Cristiano Ronaldo se svým týmem vypadlo z asijské Ligy mistrů.
Fotbal

Ronaldo neproměnil tutovku a končí v Lize mistrů

Cristiano Ronaldo je nejlepším střelcem svého týmu.
Fotbal

Ronaldo se nechal unést a čelí za to kritice

Lionel Messi v dresu Argentiny
Fotbal Paříž 2024

Messi a Paříž? Dveře má otevřené, říká Mascherano