sobota 27. července 2024

Nečasův návrat domů se odkládá, Carolina odvrátila i druhý mečbol

Hokejisté Caroliny nasázeli Rangers ve třetí třetině čtyři branky a odvrátili konec sezony. Nečas pojistil výhru gólem do prázdné branky.

Martin Nečas oslavuje gól

Martin Nečas oslavuje gól
Zdroj: Profimedia

  • Martin Nečas oslavuje gól
  • Zdroj: Profimedia

Utkání mezi New York Rangers a Carolinou začalo lépe pro hráče Rangers. V 7. minutě poslal domácí hráče Jacob Trouba ve vlastním oslabení do vedení. Čas Hurricanes přišel v poslední třetině. Hurricanes sice vstoupili do třetí třetiny za stavu 0:1, ale skóre se během sedmnácti minut měnilo hned čtyřikrát. Nejdříve ve 44. minutě vyrovnal Jordan Staal a za další čtyři minuty dokonal obrat Jevgenij Kuzněcov, 1:2.

V 50. minutě skóroval Jordan Martinook po asistenci Martina Nečase a Carolina měla náhle dvougólový náskok. V závěru utkání přidal uklidňující gól do prázdné branky Martin Nečas a zpečetil výhru Hurricanes. Hráči Caroliny vstřelili v poslední dvacetiminutovce čtyři góly a vyhnuli se konci sezony. Další utkání odehraje Carolina na domácím kluzišti, kde bude chtít stav série vyrovnat.

„Myslím, že to bylo skvělé,“ řekl Nečas o třetí třetině. „Počínaje naším kapitánem. Jordan Staal nás jako správný kapitán nastartoval krásným vyrovnávacím gólem. S Dmitrijem Orlovem to udělali opravdu dobře. Všichni jsme věřili, že nepříznivé skóre dokážeme otočit. Teď nás čeká další zápas. Jsme moc rádi, že jsme sérii vrátili do domácí arény,“ dodal český útočník.

NEW YORK RANGERS – CAROLINA HURRICANES 1:4 (0:0, 1:0, 0:4)

STAV SÉRIE: 3:2

Zdroj: nhl.cz

Související

Dominik Badinka
Hokej NHL

Badinka podepsal nováčkovský kontrakt s Carolinou

Pavel Francouz v dresu Colorada
Hokej NHL

Francouz v zámoří nekončí, stal se skautem Avalanche

Adam Raška
Hokej NHL

Raška pokračuje v Minnesotě

Radek Faksa v dresu Stars
Hokej NHL

Faksa mění v NHL po devíti letech dres