Ronaldo neproměnil tutovku a končí v Lize mistrů

Tým AL Nassr i s hvězdným Cristianem Ronaldem končí asijské Lize mistrů. V rozhodujícím zápase Portugalec zahodil vyloženou šanci a v penaltovém rozstřelu byl soupeř šťastnější.

Cristiano Ronaldo se svým týmem vypadlo z asijské Ligy mistrů.

Cristiano Ronaldo se svým týmem vypadlo z asijské Ligy mistrů.
Zdroj: Profimedia

  • Cristiano Ronaldo se svým týmem vypadlo z asijské Ligy mistrů.
  • Zdroj: Profimedia

Portugalská fotbalová star Cristiano Ronaldo má na kontě pět titulů v Lize mistrů, konkrétně v její nejprestižnější evropské obdobě. V aktuálním ročníku mohl přidat podobný úspěch také v asijské Lize mistrů, ve které bojoval se svým současným klubem Al Nassr.

V rozhodujícím čtvrtfinálovém utkání ale saúdskoarabský Al Nassr nestačil na Al Ain ze Spojených arabských emirátů. A byl to právě Ronaldo, kdo za vyrovnaného stavu v 61. minutě pohrdl stoprocentní šancí a z bezprostřední blízkosti minul bránu.

Svou chybu pak částečně odčinil, když v prodloužení vstřelil gól z penalty, kterou sám vybojoval, a poslal tím zápas do penaltového rozstřelu.

Také v něm Ronaldo svůj pokus s přehledem proměnil, ale hned tři jeho spoluhráči selhali. Do semifinále tím pádem Al Nassr nepostoupil a bude se muset soustředit na domácí ligu. V ní ale ztrácí dvanáct bodů na vedoucí Al Hilal, takže ani tam to na pohár nevypadá.

Autor: Ota Černý

Související

GMW268CWYAEkcc6
Zahraniční

Příměří v Pásmu Gazy je blízko, tvrdí USA. Otazník visí nad útok na Rafáh

X
Ostatní Sociální sítě

Kdo má nejvíce sledujících na síti X?

Klára Cahynová v utkání proti Severnímu Irsku.
Fotbal

České fotbalistky čeká trnitá cesta na mistrovství Evropy 2025

Cristiano Ronaldo je nejlepším střelcem svého týmu.
Fotbal

Ronaldo se nechal unést a čelí za to kritice