pondělí 13. května 2024

Vánoce na Nově budou ve znamení Lásky nebeské, Ulice a Big Brothera

Vánoční program již představila také Nova. Diváci se mohou těšit na klasiky jako Shrek, Láska nebeská či Jak se budí princezny.

Silvestrovským večerem budou na Nově provázet Ondřej Sokol a Aleš Háma.

Silvestrovským večerem budou na Nově provázet Ondřej Sokol a Aleš Háma.
Zdroj: TV Nova

  • Silvestrovským večerem budou na Nově provázet Ondřej Sokol a Aleš Háma.
  • Zdroj: TV Nova

Po České televizi a Primě zveřejnila vánoční program také Nova. Ta si na Štědrý den připravila pohádky Jak se budí princezny (1977) a Zakletá jeskyně (2022). „Novodobou štědrovečerní tradicí se stal speciální díl Ulice, který letos přinese nejedno překvapení. A vůbec poprvé v historii Voyo budeme denně uvádět nové epizody reality show Big Brother také přes svátky,“ řekla ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská.

Během Vánoce se diváci Novy mohou těšit také na animák Shrek (2001), komedii Vánoce naruby (2004) či romantiku Láska nebeská (2003), která letos oslavila 20 let od premiéry. Nebudou chybět pohádky jako Nebojsa (1988), Čertova nevěsta (1975), Největší dar (2022) či Mrazík (1964).

Poslední den roku na Nově započne silvestrovskými Televizním novinami, kde se diváci pobaví nad tím, co se letos moderátorům nepovedlo a chybět nebudou ani nepovedené záběry ze seriálů Ulice či Zlatá labuť. Následovat bude speciální díl vědomostní soutěže Na lovu. O výhru, která bude věnována na charitativní účely, budou bojovat moderátor Leoš Mareš, zpěvačka Monika Absolonová, módní návrhář Osmany Laffita a zpěvák a herec Vojtěch Dyk. V tomto speciálu se objeví všech pět lovců a i Aleš Háma v roli asistenta Ondřeje Sokola.

Silvestrovský večer bude pokračovat pořadem Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd. „Nejen že se v letošním silvestrovském programu představí kromě Ondřeje Sokola s Alešem Hámou další populární osobnosti, jako třeba Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Václav Kopta či sourozenci Gondíkovi, které jsou s Novou přirozeně spjaty, tentokrát to budou i jiná esa současné české zábavy. Za všechny bych jmenovala Karla Šípa a Libora Boučka. Obrovskou radost mám, že na účast rovněž kývla legendární Jiřina Bohdalová, bez níž silvestr není silvestrem,“ říká kreativní producentka Simona Matásková. Konec roku završí koncertní záznam vystoupení Marka Ztraceného z Edenu.


Čtěte také:

Předvánoční čas na ČT bude opět patřit Adventním koncertům

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: Nova

Související

Detektiv Markovič ze seriálu Metoda Markovič: Hojer v barvách Voyo.
Film a TV Streaming

Voyo dotahuje Netflix. V Česku a na Slovensku má přes 800 tisíc předplatitelů

Anna Fialová jako Iveta Bartošová v sérii Iveta
Film a TV

První seriál Voyo bude uveden na Nově. Na konci března dorazí Iveta

Foto z natáčení minisérie Studna
Film a TV Streaming

Nejznámější případ majora Zemana fasuje novou verzi. Studna vzniká na Voyo

GH-f6w_WsAAvguo
Zahraniční

Frankfurt nebo Teherán? Německé město vítá islámský ramadán stejně jako Vánoce