čtvrtek 16. května 2024

Únor na streamu: Novinky ve stínu dvou nových streamovacích služeb

Pár zajímavých premiér na streamu se i během nejkratšího měsíce v roce najde, ale důležitější bude příchod streamovacích služeb SkyShowtime a prima+.

Záběr ze čtvrté sezóny seriálu Ty.

Záběr ze čtvrté sezóny seriálu TY.
Zdroj: Netflix

  • Záběr ze čtvrté sezóny seriálu TY.
  • Zdroj: Netflix

Osmého února vstoupí na český trh „nová“ streamovací služba prima+. Nejde o zbrusu novou službu, ale uprgade současné platformy iPrima. Na rozdíl od původní primácké služby nabídne prima+ exkluzivní seriály, které si odbydou televizní premiéru až rok po zveřejnění na streamu. Seznam exkluzivních seriálů, druhy předplatného a info o kvalitě přehrávání se dočtete v našem předešlém článku.

Devátého února se vrátí na televizní obrazovky seriál TY se svou čtvrtou sezónou. Netflix tentokrát nezveřejní všechny epizody naráz. Devátého února poskytne pouze prvních pět epizod se sympatickým stalkerem s tváří Penna Badgleyho, který svou lásku ze třetí série odjede hledat do Paříže. Zbylých pět epizod zveřejní Netflix přesně o měsíc později, devátého března.

Den po premiéře série TY si Netflix přichystal romantiku U tebe nebo u mě? v hlavní roli s Reese Witherspoon a Ashtonem Kutcherem. V traileru působí romantika jako průměrná podívaná, která bude sázet především na ústřední hvězdnou dvojici. Synopse snímku zní: „Debbie řeší každodenní starosti mámy v Los Angeles a Peter si naplno užívá New York. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden role, všechno je rázem jinak.“ Premiéra 10. února.

Na svatého Valentýna rozvíří vody českého trhu streamovacích služeb nová platforma. SkyShowtime bude lákat předplatitele na nižší cenu než Netflix nebo Disney+ a na katalog produkčních společností Universal, Paramount, Dreamworks a stanic Showtime a NBC. Více o službě se dočtete v našich předešlých článcích.

Posledním únorovým tipem na streamu je drama Sharper z dílny Apple TV+. Snímek Benjamina Carona, režiséra nepočtu epizod Koruny, má značně nejednoznačnou synopsi: „Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá.“ V hlavních rolích se představí Sebastian Stan nebo Julianne Moore. Upoutávka dává tušit, že by mohlo jít o intenzivní mysteriózní drama. Premiéra: 17. února.

Autor: Šimon Mitro

Související

Jennifer Lopez ve sci-fi Atlas
Film a TV Streaming

Květen na Streamu: Závěr Ivety a Lopez zachraňující lidstvo před umělou inteligencí

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix nabral dalších devět milionů duší. Předplácí si ho 270 milionů lidí

Záběr ze seriálu Fallout.
Film a TV Streaming

Duben na streamu: Herní Fallout, lživý Ripley a historický Franklin

Adam Sandler ve filmu Kosmonaut z Čech
Film a TV Streaming

Březen na streamu: Sandler jako Kosmonaut z Čech a vražda Lincolna