pondělí 29. dubna 2024

Mé děti zabil hulič trávy, píše otec a žádá o zamyšlení se nad legalizací této drogy

Legalizace marihuany je dnes aktuálním tématem na politické scéně. Otec dětí, které zabil uživatel této drogy v Hořovicích, vybízí k zamyšlení nad touto problematikou.

profimedia-0781522053

Policie se zabývá případem brutální vraždy v Hořovicích.
Zdroj: Profimedia

  • Policie se zabývá případem brutální vraždy v Hořovicích.
  • Zdroj: Profimedia

K brutálnímu případu, který o víkendu otřásl celým Českem, se vyjádřil na sociálních sítích otec zavražděných dětí. Ty našla policie spolu s jejich matkou v bytě ve středočeských Hořovicích. Po smrti je i vrah, který údajně se svými obětmi v bytě žil ještě zhruba týden po činu a jehož policisté našli mrtvého na ubytovně na Břeclavsku. Vrah prý dokonce rodičům zavražděné posílal z jejího telefonu zprávy, aby navodil dojem, že je vše v pořádku.

Bývalý partner zavražděné ženy a otec jejích dětí přidal včera večer na svou facebookovou stránku příspěvek, v němž vraha označuje za uživatele marihuany. Zároveň apeluje k zamyšlení nad legalizací této lehké drogy. „Taky jen hulil, pěstoval a občas si dal nějakej gram. Prosím sdílejte, ať se to dostane k co nejvíce lidem. Třeba to někomu zachrání život," napsal na Facebook.

Přestože pachatel ohavného činu je po smrti, případem se policie stále intenzivně zabývá. „U všech zemřelých byly nařízeny soudní pitvy pro zjištění přesné příčiny smrti,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

brutální vražda Hořovice

Autor: Jan Skala

Související

muž na mobilu
Krimi

Invalidní důchodce byl vydírán kvůli masturbaci před kamerou

profimedia-0866957834
Domácí

Přes 1 500 případů překročení rychlosti zjistili policisté při rozsáhlé policejní akci

3642060163_078459ac1c_c
Zahraniční

Nejkrvavější volby světa. V Mexiku drogové gangy zastřelily už 17 kandidátů

rally-sumava-2.jpg
Domácí

Rallye Šumava dostalo tragický nádech. Závod byl pro letošek zrušen