pondělí 6. května 2024

Dutoň s kumpánem házeli před Strakovku hnůj, prý pod záštitou Agrární komory

Byla to údajně akce na podporu českých a německých zemědělců. Dvojice mužů vyházela koňský hnůj před Úřadem vlády. Oba už potíže s policií mají, a tak si zřejmě pořádně zavařili.

netík

Policie oba muže rychle zpacifikovala.
Zdroj: FB

  • Policie oba muže rychle zpacifikovala.
  • Zdroj: FB

Jakub Netík, nepříliš bystrý dezinformátor přezdívaný Dutoň, je v podmínce za podporu ruských zločinů a hrozí mu navíc až tři roky za vyhrožování vládě oběšením. Jeho kumpán Aleš Svoboda přezdívaný aLEŽ, už má taky problémy se zákonem. Často totiž sdílí vyslovené lži, nedávno zveřejnil falešnou výpověď policisty o vraždách v Klánovickém lese, nebo svědectví neexistujícího redaktora České televize o tom, že média nesmí uvádět pravdu.

Dvojice přijela před Strakovku s vozíkem plným hnoje, rýčem a vidlemi ho začala házet kolem sebe. Na výzvu policisty, aby zanechali protiprávního jednání s úsměvem odpovídali, že nezanechají. „Ještě chvilku,“ pronesl Netík, pak oba muže policisté zpacifikovali. „Přišli jsme tady vládě dát to ovoce, které zasela za poslední čtyři roky. Jsme tady v zastoupení pod záštitou všech zemědělců Agrární komory v krajích na jejich podporu,“ pokračoval. „Tohle měl by udělat každý člověk. Toto je jenom začátek.“

„Chtěli jsme touhle formou vyjádřit, co si o vládě myslíme. To co ona hází po nás, to jsme jim chtěli vrátit,“ doplnil ho Svoboda. „Můžou být rádi, že jsme nesehnali ten fekální vůz,“ doplnil ho Netík.

V sedmém nebi byl Netík ve chvíli, kdy se objevil televizní štáb. Mohl mu tak vysvětlit, co si myslí o očkování proti covidu, po kterém umírají lidé, a jež je genocidou národa, má prý také důkazy, že vláda oživuje nacismus. „Já jsem odsouzenej za to, že jsem řekl, že denacifikace je v pořádku,“ řekl s tím, že rozhodně nemyslel denacifikaci Ukrajiny, o které hovoří Moskva.

Oba takzvaní dezoláti nezapomněli porovnat rychlost zásahu policie proti nim a proti střelci na filozofické fakultě. „Do pěti minut tu bylo šest kluků ozbrojených a na té fakultě za dvacet minut. Rakušan by měl odstoupit,“ najel Netík na další oblíbené téma.

Svoboda naopak děkoval štábu, který se na místě objevil. „Nebejt jich, tak jsme asi teďko na zemi spoutaný v poutech, protože oni to vysílají do celýho světa,“ pronesl Svoboda, aniž by tušil, že živě se nic nevysílalo, natož do celého světa.

Dvojici policie zadržela.

Související

278801351_1147314066104303_865759122504721593_n
Domácí

Dezolát Jakub Netík znovu před soudem, může sedět až tři roky

241047397_1409463712768539_2873256790341270451_n
Domácí

Proruský dezinformátor Aleš Svoboda parazituje na vraždě v Klánovickém lese

rocket-launch-67723_1280
Domácí

Český astronaut se do vesmíru nepodívá. Na jeho misi nejsou peníze

Ax_station_perspective_sanstower
Zahraniční

Američané staví novou vesmírnou stanici. Za peníze Korejců a Arabů