pondělí 20. května 2024

Rihanna po letech vystoupila živě, čeká druhé dítě s rapperem A$AP Rocky

Na největší sportovní události v USA, Super Bowlu, vystoupila zpěvačka Rihanna. Po velkolepé hudební show oznámila, že čeká druhé dítě s rapperem A$AP Rocky.

Zpěvačka Rihanna na letošním Super Bowlu.

Zpěvačka Rihanna na letošním Super Bowlu.
Zdroj: Reuters

  • Zpěvačka Rihanna na letošním Super Bowlu.
  • Zdroj: Reuters

Svátek všech fanoušků amerického fotbalu je obestřen premiérovými reklamami a upoutávkami k filmům a také vystoupeními hudebních megastar. Letos na Super Bowlu zazpívala hudebnice Rihanna, která si posledních šest let dala od koncertování menší pauzu.

Během roku 2016 vydala své zatím poslední album Anti a listopadu téhož roku měla své poslední turné. Oddych od hudby přerušila pouze loni a to vydáním singlu Lift Me Up pro pokračování filmu Black Panther: Wakanda navždy.

V květnu minulého roku se jí a jejímu partnerovi, rapperovi A$AP Rocky, narodil syn. A nyní necelý rok po porodu čeká s A$APem druhého potomka, těhotenství oznámila na letošním Super Bowlu.

Zpěvačka za pár dnů oslaví své pětatřicáté narozeniny. Rodačka z Barbadosu slaví polokulatiny příští pondělí, 20. února.

Finálový zápas play-off severoamerické National Football League v americkém fotbalu vyhráli Kansas City Chiefs. Nad týmem Philadelphia Eagles skórovali 38:35.

Rihannino vystoupení na Super Bowlu můžete zhlédnout níže:

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: PageSix

Související

Spotify
Hudba

Spotify rostou počty uživatelů. Akcie však klesají

X
Ostatní Sociální sítě

Kdo má nejvíce sledujících na síti X?

Foto z výstavy Na turné
Hudba Výstava

Do světa hudebních hvězd láká výstava Na turné Národního muzea

dudák
Světové dny

Den dud