čtvrtek 16. května 2024

Peterková: Tomáš je zmizelý, Rakušan všechny odpraví, posílejte mi peníze!

Neexistuje snad video, ve kterém by odsouzená dezinformátorka Jana Peterková několikrát nepožádala o peníze. Samozřejmě na dobrou věc: na advokáty pro Tomáše Čermáka.

chcp30-1024x683

Jana Peterková.
Zdroj: facebook.com

  • Jana Peterková.
  • Zdroj: facebook.com

Údajně navíc vše vyúčtovává na srazech Čechoslováků. Tam ale ukázala vždy jen doklad o platbě za právníka na své jméno. O příjmech se ani nezmínila.

Čermák dostal 5,5 roku za propagaci terorismu, před nástupem do vězení se skrýval a nedávno ho předala polská policie české justici. Teď je ve věznici v Liberci a Peterková je skálopevně přesvědčená, že jde o podvrh. Ještě před pár dny nadšeně hlásala, že nemůže jít o něj, protože se neozval jí, dalším dezinformátorům ani své rodině. Lhala.

„Tomáš kontaktoval svojí mamku, ani si nestěžoval. Psal jsem mu dopis, zatím bez odpovědi. Čekám, že se ozve. Zatím to nekomentuji. Musí na to přijít sám, kdo to s ním myslí dobře,“ řekl Minutovým zprávám Čermákův bratr Miloslav.

Přestože řekla, že advokát potvrdil, že ve věznici je skutečně Čermák, je to podle ní nejisté.

„Tomáš Čermák je buď zmizelý, mrtvý nebo je na území jiného státu zadržen. Nebo ho tady někde mučí ve vazbě a nutí ho psát proti nám křivá obvinění pod výhrůžkami, že mu dají další teroristický čin,“ řičela Peterková s tím, že ve věznici je dvojník, klon nebo hologram.

Po útoku střelce na filozofické fakultě se Peterková, která se považuje za odbornici na právo trestní i ústavní, pasovala do role samozvaného psychiatra, experta na bezpečnost, kriminalistu, odborníka na zbraně i na profilování sériových vrahů. V téměř dvouhodinovém video mluví o například o tom, že když byl útočník na střeše fakulty, měla tam policie hodit dýmovnici nebo se slanit z vrtulníku.

S informací, že útočník byl asi mezi čtyřmi tisíci vytipovaných podezřelých také naložila po svém. Měl prý skončit ve vazbě. Že poslat do vazby několik tisíc lidí je nereálné, elegantně pominula. Zarazilo ji také, že střelec měl legálně držené zbraně. Podle ní za útok nese zodpovědnost psycholog, u kterého byl na psychotestech kvůli zbrojnímu průkazu. „Zveřejněte jméno toho psychologa a všechny údaje a výsledky těch psychotestů!“ povykovala do kamery. Problém je v tom, že psychotesty se dělají pouze na doporučení obvodního lékaře, který potvrzuje zdravotní způsobilost. Valná část žadatelů je tak vůbec nepodstupuje.

„V ohrožení jsme nyní všichni, pokud bude policie dělat podobné eskapády pod naprosto nekompetentním vedením Víta Rakušana, tak jste v ohrožení vy, já i každé naše dítě. Takže tady neřešte hovna. A pokud je chcete řešit, odejděte posílat Rakušanovi srdíčka za to, že brzy tady odpraví celou Českou republiku a její obyvatele,“ ječela na diváky. A na závěr nezapomněla přidat žádost o peníze na obhajobu Tomáše Čermáka.

Související

438097231_474824148206744_3862924283786652163_n.jpg
Domácí Video

Zítko: Dvojministr Havlíček nebránil podvodu, bál se, že ho zabijí

pettt.jpg
Domácí

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou

GKdx3uiXgAAgKdN.jpg
Domácí

Nebezpečná dezinformace: Žena věří nesmyslům a vybízí k útokům na letadla

Elon Musk
Zahraniční

Musk je vyšetřován brazilským soudem kvůli dezinformacím