pátek 17. května 2024

Zítko: Dvojministr Havlíček nebránil podvodu, bál se, že ho zabijí

Pouhý týden vydržel hledaný dezinformátor Pavel Zítko bez exhibice před kamerou. Včera tak téměř dvě hodiny živě vysílal na Facebooku. A konečně je jasné i to, kde je jeho bývalá kumpánka Jana Peterková. Ta se tradičně zašila do nemocnice.

438097231_474824148206744_3862924283786652163_n.jpg

Drama v podání Jany Peterkové.
Zdroj: facebook.com

  • Drama v podání Jany Peterkové.
  • Zdroj: facebook.com

Zdravotní péče a jídlo zdarma – Peterková opět zneužívá zdravotnictví, jen těžko se dá spočítat, kolik hospitalizací má za sebou za uplynulý rok. Obvykle oznamuje, že nemá šanci přežít, chce po příznivcích peníze a pak zázračně vstane z mrtvých. Tentokrát se zašila v českobudějovické nemocnici poté, co oznámila, že nemá kam jít a vyhrožovala sebevraždou, pokud jí lidé nepošlou peníze. Následně ji kdosi vyfotil, jak sedí na perónu nádraží v Českých Budějovicích, kouří a pije víno rovnou z PET lahve. Nakonec se ukázala se šrámem na čele a oznámila, že ji někdo na nádraží brutálně napadl a intoxikoval kyselinou.

„Žádný případ, který by odpovídal vašemu dotazu neevidujeme, nic podobného nebylo oznámeno,“ řekl Minutovým zprávám policejní mluvčí Jiří Matzner. Peterková poté oznámila, že policii nekontaktovala, protože řeší jiné priority. Je ale zvláštní, že tak brutálního útoku si na nádraží za bílého dne vůbec nikdo nevšiml.

Naopak neznámo kde je aktuálně Pavel Zítko, už v minulosti trestaný, který má tři exekuce a dluží víc než šest milionů. Teď s ním soudy chtějí řešit šíření poplašné zprávy, za které mu hrozí osm let za mřížemi. Zítko má ale dost drzosti na to, aby se policii i soudům vysmál v živém vysílání. V něm sedí v autě skrytý za topolem. „Nejsem odsouzenej, já jsem na dovolený. Absolutně nechápu vyhlášené pátrání, nemám žádný problém dostavit se k soudu, pokud ten prokáže svoje kompetence k úkonům a potvrdí svoji legitimitu. Odeslal jsem zrušení soudu z důvodu toho, že mi neodpověděli ani na jednu položenou otázku,“ oznámil mimo jiné v jednom ze dvou videí z prvního květnového dne. Dál také šíří bludy o neexistující České republice a nesmysly o covidu, kvůli kterým má jít před soud. A přitvrzuje. „Když jsem se ptal, proč jste to udělali s tou pandemií, s tímhletím podvodem, proč jste nechali lidi zabíjet, tak bez kamery jsem se ptal Karla Havlíčka, to byl ten dvojministr, a on říkal: Oni by nás tenkrát zabili.“

Související

pettt.jpg
Domácí

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou

malý
Domácí Video

Dezoláty vypískali z Rakušanovy debaty, úředníci už mají postup, jak s nimi jednat

zitko_pavel.jpg
Domácí

Československý konzul Zítko: Zmizela miliarda dětí, fastfood je mele do burgerů

profimedia-0845796895
Domácí

Tušl prohrál soud, Naxera řeší milost, Tupěna chce peníze na nové advokáty