úterý 21. května 2024

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou

Odsouzená dezinformátorka Jana Peterková jde přes mrtvoly, aby vytahala z lidí peníze. Ještě 20. dubna řečnila na vlasteneckém sněmu v Drahotuších. Oblékla si na to apartní noční košili. O den později stvořila srdcervoucí status.

pettt.jpg

Drama v podání Jany Peterkové.
Zdroj: facebook.com

  • Drama v podání Jany Peterkové.
  • Zdroj: facebook.com

Oznámila, že chce, aby si ji lidé pamatovali jako Janičku bojovnici.

Výkřik na Facebooku nepřinesl zřejmě kýžený ohlas. A tak poté rovnou vyhrožovala sebevraždou, když peníze nedostane. „Musím bohužel odejít z domova. Uvažuji to skončit. Nemám na právníka (další trestní oznámení), nemám bydlení, ani dočasné, ani kam jít, ani na cestu. Kdo mi můžete pomoct poslat jakoukoliv částku nebo pomoct s bydlením či jinak, zachráníte mi život. Jinak nevím, co ještě dnes s životem udělám,“ napsala, přidala číslo účtu a spoustu černých srdíček.

Brzy příspěvek smazala. Vzápětí se objevily fotky, jak sedí na lavičce na českobudějovickém nádraží, kouří a pije bílé víno z PET lahve. A o pár dnů později sdílela fotky pravděpodobně z nemocnice, kde se tváří zoufale a má rozbité čelo. Přestože je řada lidí přesvědčená, že si ublížila v opilosti sama, Peterková má kuriózní vysvětlení. „V pondělí jsem byla na nádraží v Českých Budějovicích brutálně zbita; intoxikována neznámou látkou a málem přišla o život. Někdo mě také odstavil od mé stránky, abych nemohla vysílat videa! Někdo naklíčoval mé dehonestující fotografie. Kdo se mě snaží zničit? Jisté je; že jsem úplně na dně,“ přišla s novým dramatem. Jak ji někdo mohl intoxikovat, dokonce kyselinou, už nevysvětlila. A následovalo znovu žebrání o peníze. „Snažím se bojovat, pomozte.“

Peterková už v minulosti vybírala peníze z nejrůznějších důvodů. Jednou chtěla vyšetřit pád vrtulníku s Petrem Kellnerem na Aljašce, jindy zase potřebovala peníze údajně na obhajobu kumpána z dezinfoscény Tomáše Čermáka. A vypadá to, že své příznivce přestává bavit, když při žebrotě nasazuje stále tvrdší kalibr. Trefně to shrnul jeden z uživatelů Facebooku, když komentoval jeden z posledních příspěvků.

„Tahle osoba od začátku covidu straší lidi, zneužívá vlastní děti, šíří bludy, parazituje na přátelích, adoruje ruské vrahy, a to vše jen za účelem zisku. Každá nehoda a smrt je jí dobrá k tomu, aby žádala další peníze. Neváhá se koupat v krvi zabitých studentů, dehonestovat oběti a ty, co pomáhají jakkoliv a kdekoliv. Zneužívá zdravotnictví, obviňuje lékaře, že ji otrávili. Nenávistně ječí v soudních budovách, sprostě řve před domy zdravotních odborníků, vydírá sebelítostí. A teď se tahle odporná osoba ožere a zfetuje, jako mnohokrát, rozbije si čelo, a najednou s ní máme soucítit?“

Související

438097231_474824148206744_3862924283786652163_n.jpg
Domácí Video

Zítko: Dvojministr Havlíček nebránil podvodu, bál se, že ho zabijí

GKdx3uiXgAAgKdN.jpg
Domácí

Nebezpečná dezinformace: Žena věří nesmyslům a vybízí k útokům na letadla

Elon Musk
Zahraniční

Musk je vyšetřován brazilským soudem kvůli dezinformacím

Obrázek vygenerovaný AI s Donaldem Trumpem a Afroameričany
Zahraniční AI

Trump přítelem Afroameričanů. Dezinformátoři sdílejí fotky vytvořené umělou inteligencí