čtvrtek 16. května 2024

Peterková označila servírky za kýbl sraček a vládu prý požene před OSN

Odsouzená dezinformátorka Jana Peterková řeší jeden problém za druhým. Vláda jí prý ruší tiskovky a ona si bude stěžovat v OSN. Alespoň to sama tvrdí.

407381746_10227843844620076_7355127667695421193_n

Ke konzulátu nepřišel Peterkovou podpořit nikdo. Ona sama dorazila s dvouhodinovým zpožděním.
Zdroj: facebook.com

  • Ke konzulátu nepřišel Peterkovou podpořit nikdo. Ona sama dorazila s dvouhodinovým zpožděním.
  • Zdroj: facebook.com

„Skandál! Vláda zrušila na svobodné univerzitní půdě moji tiskovou konferenci a zrušila mi i vstup do budovy! Přátelé žijeme v Protektorátu Čech a Moravy,“ napsala na svém facebookovém profilu Peterková. Svolala totiž tiskovou konferenci do budovy Karlovy univerzity. Nedorazil na ni nikdo a navíc ani ji samotnou nepustili do objektu. Je zarážející, že bývalá novinářka netuší, že do veřejné budovy nemůže bez domluvy svolat tiskovku.

„Já jsem tady získala promoci! Během deseti minut je tady z nejvyšších pater vlády zákaz, že jsem na černé listině. Vláda omezuje svobodu slova, omezuje konání tiskových konferencí. Tohle jde okamžitě k Nejvyššímu soudu a na OSN,“ pořvávala na ochranku u vstupu Peterková. Hned poté oznámila, že tiskovka bude ve Fantově kavárně na pražském hlavním nádraží. Kavárna reagovala okamžitě s tím, že nemá žádné informace o této akci a shromáždění tak nebude akceptovat. Přesto tam Peterková vyrazila a když zjistila, že ji nikdo neobslouží, začala z hysterickým výstupem. Na personál ječela, že chce latte, obtěžovala hosty a urážela obsluhu.

„Česká obchodní inspekce mě ujistila, že mám právo na objednávku. Pokud tato žena odmítá z diskriminačních důvodů mi vydat kávu, tak se dopouští podle České obchodní inspekce trestného činu. Víte, že porušujete zákony České obchodní inspekce?“ povykovala u baru na servírku a vůbec jí nenapadlo, že inspekce zákony nevydává.

Pro sprostá slova a nadávky nešla daleko.

„Objednávám si kávu latte. Žena s černou pletí dostala kávu, žena s bílou pletí nedostane kávu. Není v zákonech diskriminovat lidi kvůli barvě pleti,“ ječela, když zjistila, že ji skutečně nikdo neobslouží. „To je diskriminace hostů a lidí jako za Protektorátu Čech a Moravy,“ přešla ke svým oblíbeným tématům.

Kavárna se pak na Facebooku omlouvala hostům. „Dovolte nám vyjádřit naší upřímnou omluvu všem, kteří se dnes bohužel stali obětí verbálních útoků paní Peterkové, jež na dnešní den samovolně sezvala veřejnost na svoji tiskovou konferenci,“ stojí na profilu.

Asi není překvapením, že i na tuto tiskovku nepřišla ani noha. Peterková se proto rozhodla vydat se za polským velvyslancem kvůli Tomáši Čermákovi, který před vězením uprchl právě do Polska. Tam se dozvěděla, že musí na konzulát. „A polský konzul budět se mnou gavarjáť?“ ptala se podivnou ruštinou muže na polském velvyslanectví. „Měl by s váma mluvit,“ odpověděl jí česky. „Takže gavarjáť,“ pronesla spokojeně Peterková.

Pak se ještě dozvěděla, že na konzulát musí v úředních hodinách, tedy až druhý den a nadšeně to oznámila v živém vysílání. „Podařilo se mi zajistit si audienci u konzula. Budeme žádat konzula o to, aby nás s Tomášem spojil přes videohovor a byla konečně ověřena jeho identita, že je to skutečně on,“ blouznila s tím, že Čermákovo zadržení provázejí velké pochybnosti, protože jeho polský advokát o něm mluví jako o Čermakovi s krátkým A. Pak zvala na konzulát své podporovatele, žádala je, aby si vzali v práci dovolenou, vyměnili si směny nebo si zajistili hlídání pro děti, protože jejich účast je nesmírně důležitá. Nakonec tam dorazila téměř o dvě hodiny později. Do budovy ji kupodivu vpustili s podmínkou, že nebude nic natáčet. "Dobre, nebuděm nagraváť, já vypínam telefonáty a buděm čekat. Ďankujem bardzo," souhlasila v jakémsi záhadném jazyce. "Aha, byla na kurzu polštiny," okomentoval její zpoždění jeden z uživatelů Facebooku. "Tak jest, lektorem byli Zubrowka, Bobrowka a vinko truskawkowe," potvrdil další.

Související

438097231_474824148206744_3862924283786652163_n.jpg
Domácí Video

Zítko: Dvojministr Havlíček nebránil podvodu, bál se, že ho zabijí

pettt.jpg
Domácí

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou

GKdx3uiXgAAgKdN.jpg
Domácí

Nebezpečná dezinformace: Žena věří nesmyslům a vybízí k útokům na letadla

Elon Musk
Zahraniční

Musk je vyšetřován brazilským soudem kvůli dezinformacím