neděle 28. dubna 2024

Lesk a bída Hollywoodu. Pamela popisuje ve své knize vzestupy i pády

Kniha, která je nyní v mání i v češtině, S láskou, Pamela, se otevřenou výpovědí slavné herečky a modelky o životě celebrit. hemží se to v ní řadou slavných jmen jako je například Tommy Lee, Kid Rock či Vladimir Putin.

PAM191121_DEFAULT2GettyImages-114607090

V dobách největší slávy s tehdejším manželem Tommym Lee.
Zdroj: Facebook

  • V dobách největší slávy s tehdejším manželem Tommym Lee.
  • Zdroj: Facebook

Pamela Anderson byla jedním z největších sexysymbolů devadesátých let, kdy jasně ukazovala, jak je možné docílit amerického snu. Rodačka z kanadského městečka Ladysmith měla velké štěstí, že ji jednou na sportovním zápase zabrala kamera, když měla na sobě reklamní tričko a od té chvíle se začal datovat její start ke hvězdám. Dostala smlouvu na modeling, dostala práci i v televizi, kdy se objevila v seriálu Kutil Tim. To už byl krok k jedné z hlavních rolí tehdejšího hitu televizních obrazovek po celém světě, k Pobřežní hlídce. Rázem byla Pamela na vrcholu a její plakáty pokrývaly pokoje roztoužených teenagerů po celém světě.

Stránky bulváru začala plnit především když si po čtyřdenní známosti vzala za manžela bubeníka slavných glammetalových Mötley Crüe Tommyho Lee, s nímž sice měla dvě děti, ale především natočila slavné domácí porno, jenž uniklo na veřejnost a kolem poloviny devadesátých let se stalo hitem všech videopůjčoven. Honba na její osobu a paparazzi za každým rohem, se staly jejím prokletím. Spolu s bouřlivým rozvodem, kdy Tommy Lee dokonce skončil za mřížemi, se totiž stala bulvární popularita začátkem konce její kariéry.

Své memoáry, kde vzpomíná i na znásilnění, které se jí přihodily coby mladistvé, i na setkání s Vladimirem Putinem, jsou nečekaně otevřenou výpovědí o jejímž životě i dalších vztazích po konci manželství s Tommym Lee. Poté, co její autobiografie dosáhla během letoška věhlasu v Americe, je nyní k mání i u nás pod názvem S láskou, Pamela.

Autor: Jan Skala

Související

405819404_898935628264256_1342189620393576434_n
Ostatní literatura

Miloš Zeman znovu zavítal do světa literatury. Nyní cílí na své protivníky

čtení
Ostatní Knihy

Jednou týdně čte knihy třetina Čechů. S časem zápolí

Lemmy_Kilmister
Hudba

Lemmyho skandály dostaly komiksový formát. Příběhy nakreslily další hvězdy

Patrik Hartl s titulem Gazely se stal vítězem hlavní kategorie ČESKÝ BESTSELLER 2023.
Ostatní Knihy

Českým bestsellerem roku se staly Gazely