středa 15. května 2024

Fanouškům Madonny dochází trpělivost kvůli posunutým začátkům koncertů

Napřed jen nadávali, teď už padají i žaloby. Madonnu zažalovali dva fanoušci kvůli pozdnímu začátku koncertu v New Yorku. Prý by si nekoupili vstupenky, kdyby věděli, že koncert skončí tak pozdě.

GDsWLG0W0AAYs8F

Madonna, The Celebration Tour
Zdroj: X

  • Madonna, The Celebration Tour
  • Zdroj: X

Každé ze tří vystoupení v půlce prosince mělo minimálně dvouhodinové zpoždění, a přestože se všechna odehrávala ve všední den, končila kolem jedné ráno. .

Soudní dokumenty také uvádějí, že Madonna léta začíná své koncerty pozdě, někdy i o několik hodin později. Na turné Rebel Heart Tour v roce 2016, Madame X Tour v letech 2019 a2020 a současném Celebration začínají koncerty často s několikahodinovým zpožděním.

V říjnu v Londýně zase diváci přišli o část koncertů. Kvůli veřejnému klidu tam totiž v tamní aréně platí interní nařízení, že akce musí končit do půl jedenácté večer, a tak Madonna zkrátila setlist u obou vystoupení a nestihla zazpívat některé ze svých největších hitů. Vstupenky přitom stály v přepočtu až 37 tisíc korun.

Už v roce 2019 podal jeden fanoušek podal žalobu kvůli zpoždění vystoupení v USA, ale o měsíc později ji stáhl.

Související

GMy0JCIWUAAjjfK
Hudba Video

Madonna Brazílii nadchla i pobouřila. Koncert přilákal 1,6 milionu diváků

TCT
Hudba

Popstar Madonna je v nemocnici, její turné se odkládá

mct_mdotcom1673908585
Hudba

Madonna přidala desítky koncertů, čeští fanoušci mají zatím stále smůlu

P90362122-paul-mccartney-the-beatles-with-his-mini-1967-08-19-photo-by-wilson-mirrorpix-mirrorpix-via-getty-im-1800px.jpg
Ostatní

Do Londýna se sjely Mini Coopery členů Beatles, značka boduje u řady celebrit