pátek 17. května 2024

Trailer na třetího Deadpoola je nejsledovanější upoutávkou všech dob

Očekávaná komiksovka Deadpool & Wolverine má na kontě první rekord. Upoutávku za 24 hodin zhlédlo více lidí, než mají USA obyvatel.

Deadpool & Wolverine

Záběr z filmu Deadpool & Wolverine
Zdroj: Disney

  • Záběr z filmu Deadpool & Wolverine
  • Zdroj: Disney

Marvelácký Ježíš, jak sám sebe označuje v traileru komiksový hrdina Deadpool, je s výjimkou druhého Jokera jediným komiksovým velkofilmem letošního roku. Marvel po propadácích z ranku třetího Ant-Mana a Marvels se bude snažit získat zpátky diváckou přízeň a vzhledem k rekordnímu počtu zhlédnutí první upoutávky by se mu to mohlo podařit.

První teaser na třetího Deadpoola si odbyl premiéru během nedělního Super Bowlu. Posléze vyšel online a během prvních 24 hodin si upoutávku pustilo 365 milionů lidí. To je jako kdyby upoutávku viděli všichni obyvatelé USA a většina Kanaďanů k tomu. Deadpool tak o deset milionů překonal dosavadního rekordmana, snímek Spider-Man: Bez domova (2021).

Ve filmu Deadpool & Wolverine se vrací na scénu Ryan Reynolds a Hugh Jackman v rolích titulních hrdinů. O režii se postaral Shawn Levy, jež s Reynoldsem spolupracoval na filmech Free Guy (2021) či Projekt Adam (2022). Třetí Deadpool je prvním filmem z komiksového světa Marvelu, který je přístupný až od 15 let. Ke snímku již vyšel i první plakát, který najdete v galerii výše. Premiéra se uskuteční 25. července.

Autor: Šimon Mitro

Související

Top Gun
Světové dny

Den Top Gunu

Pán prstenů
Film a TV Kino

Glum se vrátí. Nový Pán prstenů dorazí v roce 2026

Záběr z filmu Mumie (1999)
Film a TV Výročí

Jeden z nejlepších dobrodružných filmů slaví 25 let. Mumii zkazila pokračování

Záběr z filmu Království Planeta opic
Film a TV Kino

Květen v kinech: Gosling jako Kaskadér a návrat Planety opic