čtvrtek 16. května 2024

Streamovací služba SkyShowtime odkoupila české seriály HBO

Nová streamovací služba před vstupem na tuzemský trh odkoupila 21 seriálů z dílny HBO a HBO Max a to včetně českých titulů.

Martin Hofmann

Martin Hofmann v seriálu Bez vědomí.
Zdroj: HBO

  • Martin Hofmann v seriálu Bez vědomí.
  • Zdroj: HBO

Mohli jste si povšimnout, že během posledního půl roku není na streamovací službě HBO Max dostupný seriál Bez vědomí nebo gastrotoulky Lukáše Hejlíka s názvem Spolu & Hladoví. Vedení HBO Max potažmo HBO se v rámci úspor rozhodlo nepokračovat v natáčení titulů ve většině evropských zemí a řadu již natočených seriálů nabídly jiným streamovacím platformám. Nyní je jasné, kde si seriály čeští diváci budou moci pustit.

Nová streamovací služba SkyShowtime, která v únoru vstoupí na tuzemský trh a více se o ní dočtete v našem předešlém článku, odkoupila celkem 21 původních titulů z dílny HBO a HBO Max.

Kromě zmíněných sérií Bez vědomí a Spolu & Hladoví se na SkyShowtime dočká premiéry slovenský seriál Jana Hřebejka s názvem Víťaz, který se natáčel pro HBO Max a měl mít premiéru již na podzim loňského roku. Nakonec si tvůrčí tým musí počkat až do příchodu SkyShowtime. Víťaz bude na streamovací službě uveden jako titul SkyShowtime Originals, jelikož se na HBO Max nedočkal premiéry.

Z evropských seriálů se diváci mohou těšit na švédský Medvědín, norský titul Zpřítomnělí, dánský Kamikaze nebo švédskou sérii Obnažené. Jako SkyShowtime Originals bude označen i finsko-švédský seriál ID a polská Warszawianka.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: THR

Související

Linda chce kuře!
Film a TV Streaming

Vítězný snímek Anifilmu je dostupný na streamu

Jennifer Lopez ve sci-fi Atlas
Film a TV Streaming

Květen na Streamu: Závěr Ivety a Lopez zachraňující lidstvo před umělou inteligencí

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix nabral dalších devět milionů duší. Předplácí si ho 270 milionů lidí

Detektiv Markovič ze seriálu Metoda Markovič: Hojer v barvách Voyo.
Film a TV Streaming

Voyo dotahuje Netflix. V Česku a na Slovensku má přes 800 tisíc předplatitelů