sobota 18. května 2024

Slavkov Open Air rezignuje na zámecký park. Koncerty míří do brněnské haly

Nikoliv pod širým nebem, ale v brněnské hale. Takový je osud letošního Slavkov Open Airu, který přivítá britské legendy Deep Purple a americké hvězdy Hollywood Vampires.

Hollywood Vampires

Johnny Deep (třetí zleva), Alice Cooper (uprostřed) a Joe Perry (třetí zleva) budou největšími hvězdami akce přesunuté ze slavkovského zámku do brněnské haly.
Zdroj: Wikimedia Commons

  • Johnny Deep (třetí zleva), Alice Cooper (uprostřed) a Joe Perry (třetí zleva) budou největšími hvězdami akce přesunuté ze slavkovského zámku do brněnské haly.
  • Zdroj: Wikimedia Commons

Fanoušci rockové hudby, kteří se těšili, že v atraktivním areálu parku slavkovského zámku uvidí v půlce července britskou hardrockovou legendu Deep Purple a hvězdný ansámbl Hollywood Vampires, který tvoří zpěvák Alice Cooper a kytaristé Johnny Depp a Joe Perry, mohou mít důvod ke smutku. Pořadatelská agentura Live Nation totiž oznámila, že dvoudenní hudební svátek přesouvá do brněnské Winning Group Arény.

"Je tomu tak převážně z ekonomických, ekologických a organizačních důvodů, protože v současné době nejsme schopni adekvátně splnit všechny požadavky spojené s logistikou celé akce v prostorách zámeckého areálu,“ stojí v prohlášení, které Live Nation vydala.

Kromě obou zahraničních hvězd návštěvníci uvidí domácí kapely jako legendární Wanastovi Vjecy či Doktor Victor, který se domácí publiku už předvedl v roli předskokanů AC/DC, nebo slovenské Desmod.

Autor: Jan Skala

Související

Vodojem 2 na Žlutém kopci
Domácí

Brněnské vodojemy jsou evropským unikátem, který vyráží dech

Předání_postiženého_LZS
Krimi

Dívka, kterou v Čáslavicích srazilo auto, svým zraněním v nemocnici podlehla

Čeští hráči nastoupili v retro dresech
Hokej Betano Hockey Games

Češi prohráli i se Švýcary, v Brně nevyhráli ani jedno utkání

Libor Zábranský se stal majitelem Zbrojovky Brno.
Fotbal FNL

Zábranský spojuje sportovní Brno