pondělí 29. dubna 2024

Ruský pojídač srdcí nemusí zpátky do vězení. Kanibal za bojování na Ukrajině obdržel od Putina milost

Vrah, který pojídal kusy svých obětí, se dočkal po třinácti letech v žaláři milosti. Obdržel ji od Putina za bojování ve válce na Ukrajině.

prof

Satanista Nikolay Ogolobyak, foto z 1. 1. 2010
Zdroj: Profimedia

  • Satanista Nikolay Ogolobyak, foto z 1. 1. 2010
  • Zdroj: Profimedia

Ve válce na Ukrajině figuruje ruská jednotka Storm Z, jež byla založena letos v dubnu a rekrutuje vězně s příslibem, že po úspěšné službě se dočkají odpuštění jejích trestu. Jedním z takových vězňů je i Nikolay Ogolobyak. Tento ruský kanibal a člen satanského kultu byl v roce 2010 odsouzen ke 20 letům vězení za vraždy, včetně dětí, a znesvěcování mrtvol v rámci rituálních vražd. Tento incident otřásl městem Jaroslavl, ležícím 250 kilometrů od Moskvy.

Ogolobyak a další uctívači Satana z této skupiny byli odsouzeni mimo jiné za utnutí hlav čtyř svých obětí následované konzumací jejích srdcí a jazyků. Ruský kanibal měl být původně propuštěn z vězení v roce 2030, ale ruský prezident Vladimir Putin mu udělil milost poté, co „úspěšně“ sloužil v inkriminované jednotce Storm Z.

Milosti od Putina se dočkají ti vězni, kteří přežijí šest měsíců bojů ve válce na Ukrajině. Vězni často bojují na nejnebezpečnějších úsecích fronty, tudíž milosti se nakonec dočká málokdo. Propuštění Ogolobyaka vyvolal odpor ze strany veřejnosti, především od rodin obětí. Kreml tuto praxi obhajuje tím, že „lidé odsouzení za vážné zločiny své hříchy vyhrazují krví na bojišti.“

Podle zprávy serveru 76.ru, který provedl rozhovor s Olgolobyakovým otcem, byl satanista vážně zraněn v boji a nyní je invalidní.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: EuroNews

Související

a-ukrainian-soldier-stands-guard-in-a-bunker-as-part-f2a17d-1024
Zahraniční

Situace není dobrá, přiznávají Ukrajinci a spoléhají na mírovou konferenci

12101882633_89dabc0594_b
Zahraniční

Skončí Netanjahu jako Putin? Chystá se na něj mezinárodní zatykač

profimedia-0703306076
Krimi

Doživotí: Vrah, který zastřelil pracovnici úřadu práce, z vězení už nevyjde

41747191065_3347661fca_b
Zahraniční

Evropa je smrtelná, musíme více zbrojit a zbavit se závislosti na USA, tvrdí Macron