pondělí 20. května 2024

Prezident navštíví Středočeský kraj

Petr Pavel s Evou Pavlovou navštíví Středočeský kraj. Zavítají do domova seniorů v Berouně či Národního parku Křivoklátsko.

profimedia-0839644730

Petr Pavel s Evou Pavlovou na návštěvě Plzeňského Prazdroje (23. 1. 2024)
Zdroj: Profimedia

  • Petr Pavel s Evou Pavlovou na návštěvě Plzeňského Prazdroje (23. 1. 2024)
  • Zdroj: Profimedia

Prezident Petr Pavel společně s manželkou Evou Pavlovou navštíví příští týden Středočeský kraj. Nejprve dopoledne ve středu 6. března zavítají na Krajský úřad v Praze, kde budou debatovat s hejtmankou Petrou Peckovou, radními a zastupiteli kraje. V jednu hodinu odpoledne zavítají do Domova seniorů TGM Beroun, kde budou debatovat s klienty Domova. Následovat bude návštěva Národního parku Křivoklátsko, kde se uskuteční debata v Sokolovně.

Eva Pavlová kolem 17:45 zavítá do ženské věznice ve Velkých Přílepech. V obdobný čas navštíví Petr Pavel Věznici Vinařice u Kladna. Od 19 hodin se bude konat debata Denik.cz s občany na Fakultě biomedicínského inženýrství ČVUT – KOKOS .

Ve čtvrtek 7. března ráno zavítá prezidentský pár na základní školu Amos v obci Psáry. Následovat bude komentovaná prohlídka sklárny Kavalierglass. Od 13:40 dojde v obci Kněžice na diskuzi se zastupiteli na téma energetické soběstačnosti obcí a měst v ČR. Odpoledne si česká hlava státu se svou chotí projde naučnou stezku Bohumila Hrabala v Kersku.

Autor: Šimon Mitro

Související

Petr Pavel s Evou Pavlovou.
Domácí

Prezidentský pár navštíví Pardubický kraj

Zámek Štiřín
Domácí

Zámek Štiřín je na prodej za tři miliardy

Požár skaldu olejů v Kladně (16. 5. 2024)
Domácí

V Kladně hoří sklad olejů. Místní nemají větrat

profimedia-0873489600
Domácí

Prezident jmenoval Ženíška ministrem pro vědu