sobota 18. května 2024

iPhone 14 zadarmo? REKAPITULUJEME NÁPOVĚDY!!!

Zapomeň na zásobu vajíček, bochánků, perníčků a slepiček z letošních Velikonoc! Klidně je rozdej sousedům, protože náš velikonoční zajíček ti nese něco mnohem lepšího! Co třeba úplně nový iPhone14?

soutez_iphone_042023.7bd70ad11ecd

Soutěž
Zdroj: Minutové zprávy

  • Soutěž
  • Zdroj: Minutové zprávy


Tak pozor! Tuhle geniální hračičku jsme koupili a poukaz na ni ukryli na tajemném, ale veřejně dostupném místě, dost možná ve tvém okolí! Už od tohoto okamžiku najdeš KAŽDÉ RÁNO mezi osmou a devátou hodinou v některém z horních tří článků na naší homepage jednu nápovědu, která ti pomůže přiblížit se k místu, kde na tebe sen všech technických fajnšmekrů čeká!

Nápověda se může skrývat na začátku, uprostřed, ale i úplně na konci článku. Hlídej si je a zapisuj si je! Bude jich celkem patnáct a pokud si nenecháš utéct ani jednu, v sobotu 29. dubna už budeš mít naprostou jistotu, kde se náš fantastický dárek ukrývá! Nebo to zvládneš dřív? To už je na tobě! Ale iPhone 14 ti prostě žádný jiný zajíček zadarmo nedá! A aby to bylo trošku jednodušší, rekapitulujeme nápovědy, které jste zatím dostali!

Poblíž místa, kde je poukaz ukrytý, se na malém úseku setkávají hranice hned čtyř českých okresů!

Pokud si z dotyčného místa uděláte asi dvoukilometrovou vycházku, naskytne se vám pohled na jeden krásný český hrad.

Nejen z něho mívají lidé na místě poblíž poukazu tak trochu zvýšenou hladinu adrenalinu v těle, ale mnozí už si zvykli, protože tohle místo bývalo tím, kam Češi jezdívali hlavně v létě "dobít baterky".

Místo, poblíž něhož je poukaz ukrytý, je českým technickým rekordmanem a nějakou dobu bývalo dokonce rekordmanem světovým.

Poukaz je na takovém místě, že když správně zastavíš a hodně se vykloníš z okénka auta, dosáhneš na něj.

Nedaleko najdeme místo, které se proslavilo natáčením úspěšného filmu, a současně se pojí s kriminálním příběhem, který v polovině 90. let šokoval Česko.

Jen kousek od místa, kde jsme ukryli poukaz, je série šesti malých rybníků, které leží v téměř dokonale rovné a necelý kilometr dlouhé přímce.

Abyste poukaz získali, nemusíte nikam lézt, koukat po výškách ani se hrabat v zemi. Poukaz je volně přístupný, je velký 20 krát deset centimetrů, ošetřený proti dešti a bystré oko si ho všimne cobydup.

Až poukaz najdeš, můžeš to oslavit na nedalekém místě, kde ti rádi upečou pořádný steak a dokonce tě tu nechají přespat.

Poukaz jsme přilepili na něco, co pomáhá zvyšovat bezpečnost provozu na silnicích.

Pokud pojedete od Tábora, najdete poukaz za mostem vlevo.

Tak co? Jste moudřejší? Pokud ne, buďte ve střehu! Další nápověda nás čeká už zítra ráno!

Autor: redakce

Související

pes-osklivy-nejosklivejsi-scooter
Ostatní

Nejošklivějšího psa na světě volí porota už 35 let. Podívejte se na minulé vítěze

00001294_p.jpg
Ostatní Fauna

Hlasování v soutěži o nejzábavnější fotku volně žijících zvířat začalo

iPhone 12
Zdraví

iPhone 12 prý může ohrožovat zdraví, čeští hygienici to vyracejí

Stardance
Film a TV

Do StarDance se mohou zapojit i tanečně nadaní školáci