čtvrtek 16. května 2024

Důmyslný plán dezolátů: Na ministerskou debatu si chystají otázky a megafony

Čeští dezoláti ladí noty na pondělní Debatu bez cenzury, se kterou ministr vnitra Vít Rakušan zamíří do Sokolova. Usmysleli si totiž, že pokud mu položí dost otázek, na které lze odpovědět pouze ano nebo ne, dostanou ho před soud.

pet225

Jana Peterková.
Zdroj: FB

  • Jana Peterková.
  • Zdroj: FB

Plán podporuje například odsouzená dezinformátorka Jana Peterková nebo její kumpán Rudolf Vávra. Oba sdílejí plakát, který přesně radí, jak na to. „Je policejní rutina, aby na otázky jste odpovídali jen ANO/NE. Dožadujte, aby Vít Rakušan odpovídal jen ANO/NE. Je potřeba důmyslně promyslet tyto otázky dopředu ve skupině více lidí, aby na sebe otázky navazovaly a byly koncipovány tak, aby jasně potom dokázaly jeho vinu, či nevinu,“ píše se v textu plném pravopisných chyb.

Návštěvníci debaty si mají připravit tři až devět témat, ke každému deset otázek, na akci pak mají přijít ve trojicích, aby mohli položit všechny otázky. Jak donutit ministra, aby odpovídal pouze jednoslovně, to už ale nepíšou. Debata prý musí nutně vést k tomu, že se Rakušan ukáže buď jako lhář, nebo jako neschopný ministr. „A pak se to dá řešit u soudu,“ těší se Peterková. „Je potřeba, aby si lidé vzali vlastní mikrofón, megafón, kameru, live vysílání,“ radí text a doporučuje, aby si lidé vzali také trestní oznámení a dali jej ministrovi.

Následující video jasně ukazuje, jací lidé se v pondělí do Sokolova vydají. „Víťo, kamaráde, uvidíme se v sobotu, v pátek 26. v Sokolově. Promluvíme si o kauze Dozimetr, ty gaunere,“ hlásí účastník současně s množstvím nadávek ministrovi.

Text, který sdílela řada lidí, má spoustu komentářů. „Jako tedy omlouvám se za upřímnost, ale člověk, který potřebuje manuál na to, jak se na něco zeptat, je podle mě idiot a asi by měl radši zůstal doma,“ okomentovala jedna z uživatelek Facebooku.

Podívejte se, jak to vypadalo na debatě v Karviné.

Proč jde Peterková po Rakušanovi?

Odsouzená dezinformátorka Jana Peterková, která – jak sama ve svém vysílání na Facebooku ukázala v lékařské zprávě – trpí poruchou osobnosti, se od střelby na filozofické fakultě nevěnuje jinému tématu. Víc než měsíc už tak dokolečka opakuje řadu lží a obviňuje právě ministra vnitra Víta Rakušana, že je za masakr zodpovědný.

Policejní záběry ze střechy fakulty – Peterková je přesvědčená, že sebevražda střelce je podvod, protože na policejních záběrech nevidí krev. Ona tam je, ale na jiném místě.

Sebevražda brokovnicí – Peterková tvrdí, že střelec nemohl spáchat na střeše sebevraždu, protože měl cosi, čemu ona říká brokovnice s dlouhou optikou. Na nedávné akci dezolátů dokonce předvedla rekonstrukci a místo zbraně použila francouzskou berli. Ve skutečnosti sice měl brokovnici s dlouhou hlavní a optickým zaměřovačem, sebevraždu ale spáchal zbraní se zkrácenou hlavní.

Podoba střelce – Muž, kterého zachytila kamera na střeše fakulty se prý nápadně liší od podoby, kterou zveřejnila například policie v pátrací relaci. Podle Peterkové se jedná o dva různé lidi.

Záchranáři nezachraňovali – V amerických filmech vbíhají záchranáři do hořících domů, aby zachránili koťátko. Na fakultě nenašli ani odvahu, aby donesli nosítka k vrátnici. Peterková okázale ignoruje fakt, že v situaci, která nastala, nebylo možné nikoho pustit do budovy s aktivním střelcem. Přirovnání k americkým filmům je absurdní.

Falešný dopis – Zfalšovaný střelcův dopis na rozloučenou Peterková intenzivně luští, protože v něm vidí jakési šifry. Ve skutečnosti ho na Facebooku zveřejnil protiislámský aktivista Martin Konvička a policie potvrdila, že se nejedná o autentický dopis.

Oběti střelby – Peterková prohlásila, že nevěří, že oběti skutečně existují a vyzvala své příznivce, aby našli jejich rodiny a zjistili, kdy budou pohřby. S gustem také parazituje na postřelené dvojici cizinců, o kterých tvrdí, že se jednalo o vysoce postavené politiky a že masakr byl jen zástěrkou pro jejich vraždu.

Spiknutí tajných služeb – Lidé, kteří s Peterkovou nesouhlasí a komentují její příspěvky, jsou prý nastrčení policisté. Tajné služby jí blokují e-mail a přerušují vysílání. BIS, Mosad, CIA a MI6 chystají její vraždu, aby ji umlčely. Vraždu budou maskovat hromadnou nehodou, železničním neštěstím nebo výbuchem několika domů, kde Peterková žije.

Proč to dělá?

Janu Peterkovou vyhodila TV Nova za manipulování reportáží ve prospěch Tomáše Pitra, s kterým měla intimní vztah. Postupně pak vyletěla i ze všech dalších médií včetně Parlamentních listů, o nichž tvrdí, že se jedná o zpravodajskou agenturu. Chlubí se množstvím novinářských cen, ve skutečnosti nemá ani jednu.

Dlouhodobě nezaměstnaná Peterková má několik exekucí a opakovaně čelí trestnímu stíhání. Má zaplatit pokutu 250 tisíc za lži o úmrtích seniorů v domově v Měšicích.

Ve svých vysíláních na Facebooku žádá o peníze, někdy tvrdí, že jsou pro advokáty dalšího jejího kumpána, uvězněného Tomáše Čermáka. Účet není transparentní, a tak není jasné, na kolik si dokáže přijít peněz, evidentně se jí ale vyplatí nepracovat a žebrat. Když jde do tuhého, schová se v nemocnici, oznámí smrtelnou diagnózu a po pár dnech je zázračně zdravá.

Poslední dobou se ráda ohání povídáním o svých dětem a o tom, jak se o ně stará. Ve skutečnosti jí je odebrala sociálka a svěřila je do péče příbuzné.

Související

438097231_474824148206744_3862924283786652163_n.jpg
Domácí Video

Zítko: Dvojministr Havlíček nebránil podvodu, bál se, že ho zabijí

pettt.jpg
Domácí

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou

GKdx3uiXgAAgKdN.jpg
Domácí

Nebezpečná dezinformace: Žena věří nesmyslům a vybízí k útokům na letadla

Elon Musk
Zahraniční

Musk je vyšetřován brazilským soudem kvůli dezinformacím