čtvrtek 9. května 2024

Skandál v Třebíči: Děti na odpolední akci sledovaly vystoupení striptérky

Celodenní program zabaví i ty nejmenší, psal pořadatel před akcí. „Děkuji za poučný striptýz. Syn se v sobotu hodně naučil. A dcerka chce k Vánocům tyč,“ okomentoval akci ironicky jeden z účastníků.

třebíč6

Odpolední akce v Třebíči.
Zdroj: facebook

  • Odpolední akce v Třebíči.
  • Zdroj: facebook

Slavnosti růžového vína nabídly v odpoledním programu v zámecké zahradě v Třebíči kuriózní program: vystoupení burlesky. Akci podpořilo město, Městské kulturní středisko anebo třeba Český rozhlas.

„Ačkoli pořadatel slavností výslovně uvedl, že je program i pro nejmenší, už v odpoledních hodinách vystupovala na podiu před dětským publikem téměř nahá burleska,“ uvedl pro Minutové zprávy starosta Třebíče Pavel Pacal s tím, že město nebylo pořadatelem akce, od nevhodného programu se distancuje a vyzývá pořadatele, aby se veřejně za tento exces omluvil. „Radnice považuje zařazení vystoupení burlesky do odpoledního programu, který byl určen i pro děti, za pobuřující a krajně nevhodné,“ vysvětlil starosta.

Na letošní ročník akce město přispělo z rozpočtu 60 tisíci korunami. „Částku budeme od pořadatele vymáhat zpět kvůli porušení etiky a morálky při slavnostech,“ dodal starosta.

Související

Předání_postiženého_LZS
Krimi

Dívka, kterou v Čáslavicích srazilo auto, svým zraněním v nemocnici podlehla

slepice
Domácí Ptačí chřipka

Na Třebíčsku se šíří ptačí chřipka. 70 tisíc slepic bude utraceno

profimedia-0842326768
Domácí

Další ohnisko ptačí chřipky. O život přijde na Třebíčsku 50 tisíc kachen

Image (1)
Domácí

O budovy pošty není velký zájem. Z té třebíčské bude pravděpodobně kavárna