středa 26. června 2024

Po Baldwinovi Tarantino. Aktivistka napadla režiséra, teď ho viní z obtěžování

Hvězdný režisér musel před rozlíceným davem utéct. Nebylo to poprvé, kdy aktivistka zaútočila na známou osobnost. Nedávno obtěžovala herce Aleca Baldwina a nařkla ho, že zaútočil on na ni.

tar

Aktivistka Crackhead Barney je poměrně agresivní.
Zdroj: X

  • Aktivistka Crackhead Barney je poměrně agresivní.
  • Zdroj: X

Agresivní propalestinská aktivistka a performerka Crackhead Barney s partičkou svých příznivců zaútočila na oscarového režiséra Quentina Tarantina, když večeřel v restauraci v New Yorku.

Řvala na něj, ať řekne Osvoboďte Palestinu, hrubě mu nadávala a označila ho za sionistu. Tarantino je od roku 2018 ženatý s izraelskou zpěvačkou a modelkou Danielle Pick. Týden po zákeřném útoku teroristického Hamásu na Izrael odjel do země podpořit tamní armádu IDF.

Aktivistka vyštvala Tarantina z restaurace, před kterou na něj čekal dav jejích příznivců. Když scházel po schodech, nalepila se na něj, a protože se o ni otřel rukou, hned ho obvinila ze sexuálního útoku. Pak video v místě, kde zachytilo, že se jí nechtěně dotknul, zpomalila, aby zdůraznila údajný sexuální útok, při kterém se sama obnažovala.

Není to poprvé, co agresivně obtěžovala známou osobnost. Nedávno zaútočila na herce Aleca Baldwina, když si kupoval kávu v newyorském bistru. I po něm chtěla, ať podpoří Palestinu, chvíli ho prosila, pak mu to nařizovala. Baldwinovi došla trpělivost a vzal jí z ruky mobil, kterým si všechno natáčela. "Napadl mě, měla bych podat žalobu," řekla potom a kolemjdoucí nazývala rasisty a sionistickými děvkami. Na síti X pak video zveřejnila. „Bílý ďábel Alec Baldwin na mě zaútočil, zatímco jsem se snažila sehnat si kafe,“ popsala přesně opačnou situaci, než jaká se stala. V dalších dnech se pak objevovala na veřejnosti o berlích a s fixačním límcem kolem krku a lhala, že je to následek Baldwinova útoku.

Související

GL4SEn2bYAI6YCV
Zahraniční Video

Bílý ďábel Alec Baldwin na mě zaútočil, lže propalestinská performerka

profimedia-0865094813
Krimi

Zbrojířka z Baldwinova filmu dostala rok a půl vězení. V soudní síni se rozplakala

GIEOAgQaAAAjZnJ
Krimi

Za smrt kameramanky může zbrojířka, Baldwina soud teprve čeká

Alec Baldwin
Zahraniční

Alec Baldwin je opět obviněný kvůli smrti kameramanky, zbrojířka má brzy soud