pondělí 6. května 2024

Bílý ďábel Alec Baldwin na mě zaútočil, lže propalestinská performerka

Propalestinští aktivisté jsou čím dál agresivnější. Přesvědčil se o tom hollywodský herec Alec Baldwin, kterého v newyorské kavárně obtěžovala performerka vystupující pod jménem Crackhead Barney.

GL4SEn2bYAI6YCV

Incident zachytili kolemjdoucí, které performerka označila za sionistické děvky.
Zdroj: X

  • Incident zachytili kolemjdoucí, které performerka označila za sionistické děvky.
  • Zdroj: X

Krajně levicová aktivistka je známá svými rozhovory ve stylu přepadení a pobuřujícími veřejnými vystoupeními. Na herce, který telefonoval a čekal na kávu, zaútočila a chtěla po něm, aby pronesl protiizraelskou mantru Svobodná Palestina, chvíli ho prosila, pak mu nařizovala a nakonec na něj začala útočit kvůli incidentu při natáčení, při němž filmová zbrojířka dala Baldwinovi nabitou zbraň a on nechtěně zastřelil kameramanku. "Proč jsi zabil tu ženu? Zabil jsi tu ženu a nedostal jsi žádný trest vězení," obtěžovala jej. Baldwinovi došla trpělivost a vzal jí z ruky mobil, kterým si všechno natáčela. "Napadl mě, měla bych podat žalobu," řekla potom a kolemjdoucí nazývala rasisty a sionistickými děvkami.

Na síti X pak video zveřejnila. „Bílý ďábel Alec Baldwin na mě zaútočil, zatímco jsem se snažila sehnat si kafe,“ připsala k němu.

"Osoba, která natáčela toto video, se nesnažila dostat kávu. Opakovaně a brutálně obtěžovala Aleca Baldwina a odmítala opustit podnik, když ji o to personál požádal. Neexistují ani žádné důkazy, že by byla napadená," upozornili pod jejím příspěvkem uživatelé sítě X.

V prosinci na Baldwina slovně zaútočil dav propalestinských demonstrantů, když herec procházel poblíž demonstrace. Protestující se na něj vrhli a obvinili ho z podpory Izraele.

Kdo je Crackhead Barney?

Propalestinská aktivistka a performerka tají své pravé jméno i věk.

Léta vystupovala hlavně v newyorském metru, kvůli pandemii covidu ale publikum ztratila. Začala se proto vydávat na místa, kde je hodně lidí, především na nejrůznější demonstrace, kde často nečekaně překvapuje známé osobnosti, slovně na ně útočí a vše si nahrává na mobil. Nedávno na tiskové konferenci starosty New Yorku Erica Adamse přerušila uprostřed řeči a ptala se ho, zda je špinavý policajt. Pak se obrátila na jiného politika a zeptala se: "Bojíte se černošské dívky s pudrem na kozách?"

V jiných videích oplzle uráží v davu muže, který má na sobě tričko s nápisem Hrdý nevěřící nebo přišla za kandidátem na guvernéra New Yorku Andrewem Giulianim a oznámila mu, že je gay homo z Hamásu.

GL3LC4hWIAUBjbl

Související

profimedia-0865094813
Krimi

Zbrojířka z Baldwinova filmu dostala rok a půl vězení. V soudní síni se rozplakala

GIEOAgQaAAAjZnJ
Krimi

Za smrt kameramanky může zbrojířka, Baldwina soud teprve čeká

Alec Baldwin
Zahraniční

Alec Baldwin je opět obviněný kvůli smrti kameramanky, zbrojířka má brzy soud

Alec Baldwin ve filmu 97 Minutes (2023)
Zahraniční

Alec Baldwin může čelit další obžalobě za smrt kameramanky