čtvrtek 16. května 2024

Dezinformátor Smetana: Útočí na mě herecký póvl za pár stříbrných zlaťáků

Pořad stand-up komika Luďka Staňka zvedl ze židle známého dezinformátora a agresora Ivana Smetanu, který se vydává za novináře a rád napadá lidi, kteří s ním nesouhlasí. Naposledy zalehl a škrtil herečku Terezu Hofovou.

370981277_796283292497364_7255958270797350325_n

Dezinformátor Smetana podal trestní oznámení kvůli satiře.
Zdroj: FB Smetanovy KTV live

  • Dezinformátor Smetana podal trestní oznámení kvůli satiře.
  • Zdroj: FB Smetanovy KTV live

„Možná ho neznáte. Naštěstí. Ivan Smetana je aktivista, dezinformátor, agresor, bývalý kandidát na prezidenta (!) a na krku má exekuce. Rád tráví čas na ulici, třeba před Strakovkou, a když se mu někdo nelíbí, tak ho seřeže nebo přiškrtí. Během castingu na filmy pro dospělé se však přiznal, že kromě násilí má ještě další vkusné zájmy,“ tak uvádí pořad plný nekorektního humoru Události Luďka Staňka díl, ve kterém se pustil do dezinformátora Smetany, stejně jako v minulosti do řady politiků a dalších osobností veřejného života. Tvůrci sestříhali Smetanova videa, přidali vlastní obsah a vše prezentovali jako Smetanovu účast v castingu pro porno film.

„Herecký póvl začíná útočit na KTV Live,“ reagoval Smetana na Facebooku s tím, že podal trestní oznámení na Luďka Staňka a Tomáše Plhoně. „Díky Bohu za herce tipu Ivana Vyskočila, Jiřího Krampola, Marka Vašuta a další, kteří se nenechají propůjčit k libtardí strategii dehonestovat lidi na zakázku. Jak řek Josef Kemr v jedné pohádce "Jak může člověk zradit člověk, a to vše za pár stříbrných zlaťáků,“ zamyslel se zhluboka Smetana, aniž by ho napadlo, že zlaťák nemůže být ze stříbra. Pravopisné chyby v jeho příspěvcích ani nekomentujeme.

Rozdávání trestních oznámení na počkání je oblíbenou činností řady tuzemských dezinformátorů. S velkou nelibostí pak nesou, že je policie odkládá, protože podle zákonů se žádné trestné činy nestaly. Naopak právě dezinformátoři čelí především žalobám za šíření poplašných zpráv. Několik z nich už má na krku pravomocný rozsudek.

smetana

Související

pettt.jpg
Domácí

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou

GKdx3uiXgAAgKdN.jpg
Domácí

Nebezpečná dezinformace: Žena věří nesmyslům a vybízí k útokům na letadla

Elon Musk
Zahraniční

Musk je vyšetřován brazilským soudem kvůli dezinformacím

358555727_10222194216713987_4236539316717313953_n
Domácí

Policie zastavila Kobzovo stíhání. Výroky o fakultě nebyly za hranou zákona