Dezinformátor Smetana na úřadu řešil svůj penis

Neskutečnou show předvedl známý dezinformátor Ivan Smetana na úřadu, kde se projednával jeho přestupek. S úřednicí probral svá varlata, oznámil, že žena, kterou napadl, ho chtěla zabít, a pak přidal prohlášení o velikosti svého penisu.

F2vSx0TWMAA1V3k

Ivan Smetana škrtí aktivistku, pomáhá mu další muž, žena jí mezitím sedla plnou vahou na břicho.
Zdroj: Video KTV

  • Ivan Smetana škrtí aktivistku, pomáhá mu další muž, žena jí mezitím sedla plnou vahou na břicho.
  • Zdroj: Video KTV

Neskutečnou show předvedl známý dezinformátor Ivan Smetana na úřadu, kde se projednával jeho přestupek. S úřednicí probral svá varlata, oznámil, že žena, kterou napadl, ho chtěla zabít, a pak přidal prohlášení o velikosti svého penisu.

Smetana provozuje facebookovou KTV Live a je známý svou agresivitou. Už se objevilo několik videozáznamů, jak napadá lidi, kteří s jeho pomýlenými názory nesouhlasí.

Poměrně velký incident měl v létě před časem u petičního stánku před úřadem vlády, kde se s začal navážet do drobné aktivistky. Když se jí začal posmívat a strčil jí mobil, kterým natáčel, až do obličeje, vyrazila mu ho z ruky. Smetana ji srazil na zem, škrtil ji, na pomoc mu přišel další z kumpánů a korpulentnější žena, která aktivistce sedla na břicho.

Projednávání přestupku Smetana vysílal živě na Facebooku. Mimo jiné prohlásil, že aktivistka chtěla zabít jeho. „Použila opětovně chvat, který jen tak někdo nezná, vyvedla mě z rovnováhy, já jsem spadl na záda. Dostal jsem ji do kravaty, ale neškrtil jsem ji. Opakovala tři hmaty, to znamená prsty do očí, šla mi po tepně na krku a mačkala mi varle, které mě bolelo tři týdny. Takže ten, komu šlo o život, jsem byl já,“ pronesl.

Pak se obrátil přímo do kamery se vzkazem pro ty, kteří ho podezírali, že když se po aktivistce válel, měl erekci. „Já za to nemůžu, že na tom nejsem jako starosta Řeporyjí. My jsme chlapi z Moravy a my jsme dobře vybavení,“ řekl.

Těsně po incidentu natočil video, že za vším je propojení starosty Řeporyjí Pavla Novotného a lidí s vazbami pravděpodobně na Miroslava Kalouska. Přítomnost aktivistky označil za provokaci policie nebo BIS.




Související

GNg5KlcXMAAm85S
Domácí Video

Čirý výsměch: Petiční stánek u Strakovky má franšízu na Václaváku

2022-05-06_Empfang_der_Eisbären_Berlin_im_Roten_Rathaus_by_Sandro_Halank–037
Zahraniční

Další útok na jednu z tváří SPD. Útočník si podal bývalou primátorku Berlína

440036442_833751508780224_8280255192648823111_n
Domácí

Zesnulý Miroslav Macek byl zakládajícím členem ODS. Proslul však políčkem Rathovi

pettt.jpg
Domácí

Peterková udělá pro peníze vážně cokoliv, prý na ni zaútočili kyselinou