Den ústřic
Mořská pochoutka dnes vybízí k ochutnání.
Šťavnatý, osvěžující a sladký – vodní meloun je symbolem léta, grilovaček i dětských radovánek. Každý rok 3. srpna má svůj vlastní den.
Zpříjemněte si léto sendvičem, kdy mezi dvě sušenky dáte svou oblíbenou zmrzlinu.
Rizikové jsou také brambůrky, mražené polotovary, instantní polévky a další ultrazpracované potraviny.
Oblíbené zdravé ovoce si našlo cestu i do české gastronomie. Dnešek patří avokádu.
Den, kdy si pro jídlo dojedete autem až k výdejnímu okénku.
Jakou si dnes dáte zmrzlinu? No přeci vanilkovou!
Dnešek patří burgerům, pizzám, hranolkům, langošům a všem pokrmům, které rozhodně nejsou ideálním jídlem pro zdravou životosprávu.
Pět plátků hovězího, čtyři kusy roztékajícího se čedaru doplněných o rajče, slaninu, nakládané okurky a kombinaci omáček. Obří 668 gramový hamburger inspirovaný aktuálního sumó turnajem Nagoya Basho je výzvou pro zápasníky sumó, ale i pro jeho fanoušky.