čtvrtek 16. května 2024

Tetování za statisíce. Influencerka se proslavila neobvyklým zjevem

Na Instagramu má desítky tisíc sledujících a další přibývají. Finská influencerka své příznivce láká svým extravagantním vzhledem. Její tělo pokrývají tetování v hodnotě přes milion korun.

IMG_9585

Aleksandra Jasmin je potetovaná od hlavy až k patě.
Zdroj: Instagram

  • Aleksandra Jasmin je potetovaná od hlavy až k patě.
  • Zdroj: Instagram

Má jen pár kousků čisté kůže, jinak je potetovaná doslova od hlavy až k patě. Řeč je o Aleksandře Jasmin, finské influencerce a matce tří dětí. Ta má na svém profilu už víc než 170 tisíc sledujících. Její fotografie, kde často vystavuje své tělo, které je prý z 99 procent potetované, získávají tisíce lajků. Jediné volné místo má už jen na nose. "Jsem na tom opravdu, opravdu závislá. Cítím se víc sama sebou, když mám barvu pleti takovou, jakou chci, " řekla Aleksandra. Ta za svá tetování utratila v přepočtu víc než 1,1 milionu korun.

První tetování si dnes 33letá Aleksandra udělala sama už v osmnácti. "Svoji kůži jsem využívala pro trénink, když jsem se tetováním chtěla začít živit," vysvětlila žena. Vzorem jí byli její rodiče, po kterých lásku k umění na kůži zdědila. Pokrýt tělo nejrůznějšími vzory, květy, tvářemi a zvířaty jí trvalo víc než deset let. Teď by chtěla obrázky na svém těle sjednotit a většinu z nich úplně začernit. To ale prý zabere ještě roky.

Aleksandra se setkává vesměs s pozitivními reakcemi na svůj neobvyklý vzhled. Protože je ale matkou tří dětí, občas narazí i na kritiku. Podle některých prý se svým vzezřením nemůže být dobrá máma. "Moje děti mají všechno, žaludky plné jídla, roztomilého pejska, každý má svůj pokoj a poctivě chodí do školy. Nevím proč by se měli mít špatně kvůli tomu, že mají potetovanou mámu,".

Autor: Nikola Velkoborská

Související

hetf
Hudba

Nejdrsnější pocta: Hetfield z Metallicy má v tetování popel zakladatele Motörhead

sociální sítě
Domácí

Obří výpadek sociálních sítí: Terorismus, ovlivnění volebního Superúterý i vtípky

sociální sítě
Zahraniční Eurovolby

Facebook a Instagram zabrání dezinformacím před eurovolbami

Instagram
Ostatní AI

Facebook a Instagram upozorní na obrázky vytvořené umělou inteligencí