čtvrtek 16. května 2024

Peterková oznámila, že Bezpečnostní informační služba chystá její vraždu

Tématem číslo jedna je pro odsouzenou dezinformátorku Janu Peterkovou střelba na filozofické fakultě. Peterková, které se přezdívá Tupěna, je přesvědčená, že rozkryla obří spiknutí policie, tajných služeb, ministerstva vnitra a Trilaterální komise.

pepe3

Peterková povykuje na novináře, kteří jdou z policejní tiskovky, aby napsali pravdu.
Zdroj: FB / Pavel Zítko

  • Peterková povykuje na novináře, kteří jdou z policejní tiskovky, aby napsali pravdu.
  • Zdroj: FB / Pavel Zítko

Trilaterální komise je diskusní fórum politiků, obchodníků, bývalých diplomatů a novinářů založené v roce 1973 z podnětu finančníka Davida Rockefellera. Dezinformátorka zoufale a neúspěšně hledá jakýkoliv náznak, který by potvrdil její fantasmagorie. Přitom třeba tvrdí, že lidé, kteří s ní nesouhlasí a komentují její příspěvky, jsou nastrčení policisté, že jí tajné služby blokují e-mail a přerušují vysílání.

„Jasný je, že mě tohle bude stát život,“ pronesla o svých konspiracích s tím, že ji

policie nebo BIS zatkne nebo že vyhodí celou čtvrť do povětří, aby ji umlčely.

„Nemůžu spát, protože se bojím, že mě tajné služby zabijí. Spustila jsem akci Pusťme děti bezpečně do školy a výzvu k odstoupení Víta Rakušana z postu ministra vnitra. Celý labyrint lží dneska praskl. BIS, Mosad, CIA nebo MI6 mi vyhazuje vysílání, nemůžu už ani pustit ani video,“ blouzní v živém vysílání na Facebooku a dožaduje se informací třeba o vraždě v Klánovickém lese. „Takže mluv Rakušane! Kdo je matka miminka? Jméno! Pracuje na vnitru? Jméno! Jakým způsobem pomáhala rodina v Klánovicích? Jméno!“ huláká do kamery telefonu.

Potěšil ji ale titulek, že se srovnává s Janem Husem, i když nepochopila, že byl ironický. „Pro pravdu klidně zemřu jako Jan Hus. Zabijte mě, upalujte, ukřižujte mě, upalte mě, pošlete mě do konce života na samotku do vězení. Budu pátrat po pravdě. Je mi jasný, že za tohle mě BIS zabije. Zřejmě mě vidíte naposled dneska nebo zítra,“ rozohňuje se tak, že jí přestává být rozumět.

Dává si prý tři hodiny až tři týdny života, než ji a spolu s ní i další lidi tajné služby zabijou. „Zřejmě budu oběť nějaké velké havárie, hromadného neštěstí, velké hromadné nehody na dálnici nebo vykolejení vlaku nebo střetu vlaků, aby to vypadalo nápadně nenápadně. I když mě pošlou do vazby jako Jan Hus, klidně si odsedím zbytek života v kriminále, protože jsem to dělala pro všechny děti,“ pokračuje pomateně a vysvětluje, co že to vlastně pro děti dělá: „Pokud se vzdáme boje s fašismem, čeká nás přeočkování, bude nás řídit umělá inteligence a z našich dětí budou transhumanoidní roboti a zavedou plný digitální koncentrák. Jejich technologie jsou tak vepředu, že přestanete žít svůj lidský život,“ tvrdí zcela vážně.

Mezi odpůrci dezinformátorů čím dál více sílí názor, že policie by už proti ní měla konečně zasáhnout, protože šíří nebezpečné lži a podněcuje nenávist.

Související

1000007773
Zahraniční Aktualizujeme

Fico je po operaci stále v ohrožení života. Podívejte se na video ze střelby

mexická policie
Zahraniční

Další mrtví v Mexiku. Při střelbě v centru města zemřelo osm lidí

řízení
Krimi

Cizinec zkusil podplatit policisty kvůli jízdě pod vlivem. Hrozí mu šestiletý trest

profimedia-0870809902
Domácí

Hokejové mistroství ohlídá 1 200 policistů