Pád letadla v Karibiku nepřežily tři osoby. Německý herec a jeho dvě dcery

Dovolená v ráji se změnila v obrovskou tragédii. Při pádu letadla v Karibiku zahynul německý herec Christian Oliver a jeho dvě malé dcery.

GDGe9goWoAAXMRq

Herec Christian Oliver zahynul při pádu letadla v Karibiku.
Zdroj: X

  • Herec Christian Oliver zahynul při pádu letadla v Karibiku.
  • Zdroj: X

Kulturní svět utrpěl další šok. Na veřejnost totiž pronikla zpráva o čtvrteční havárii malého letadla, které se zřítilo poblíž maličkého ostrova Petit Nevis v Karibiku a v jehož troskách nalezl smrt německý herec Christian Oliver a jeho dvě nezletilé dcery Madita a Annik ve věku 10 a 12 let. Žádná jiná osoba v letadle, které pilotoval sám Oliver, necestovala. O tragické události informovala Královská policie Svatého Vincenta a Grenadin, která uvedla, že se letadlo zřítilo do oceánu brzy po startu.

Christian Oliver byl jedním z nejznámějších německých herců. V mladém věku se prosadil v seriálech Kobra 11 a Kriminálka Stuttgart. Poté Frankfurt nad Mohanem, kde vyrůstal, vyměnil za Los Angeles, kde se prosadil i v Hollywoodu. Průlom pro něho znamenalo válečné drama Valkýra z roku 2008 s Tomem Cruisem v hlavní roli.

Herec byl známý svou zálibou v adrenalinových sportech. Věnoval se potápění, sky-divingu, snowboardingu, surfingu a jízdě na skateboardu. Na sociálních sítích také sdílel své příspěvky z cest po celém světě. Naposledy z oslav Nového roku s rodinou v Karibiku, což se mu nakonec stalo osudným.

Autor: Jan Skala

Související

balloon-hot-air-balloon-sun-sunset-nature-landscapes-3e32ee-1024
Zahraniční

Mexiko sužuje vlna obrovských veder. Deset lidí zemřelo, další jsou v nemocnici

Top Gun
Světové dny

Den Top Gunu

palma
Zahraniční Klimatické změny

Latinská Amerika a Karibik čelí extrémnímu počasí

profimedia-0871693748
Zahraniční Video

Autobus v Petrohradu šílenou cestu ukončil pádem do řeky, čtyři mrtví