sobota 18. května 2024

Organizátoři oznámili ceny vstupenek na MS v Praze a Ostravě

Mistrovství světa v hokeji se bude příští rok konat od 10. do 16. května v Praze a Ostravě. Organizátoři oznámili herní plán a ceny balíčků vstupenek.

Hokejoví fanoušci

Hokejoví fanoušci
Zdroj: Profimedia

  • Hokejoví fanoušci
  • Zdroj: Profimedia

Atraktivní zápasy každý hrací den by mělo přinést nadcházející mistrovství světa v ledním hokeji, které hostí Praha a Ostrava.

Finální podobu herního plánu schválily všechny zainteresované strany - Mezinárodní hokejová federace IIHF, marketingová agentura Infront, držitelé vysílacích práv a jednotlivé účastnické reprezentace.

Herní plán jsme sestavovali tak, abychom každý den nabídli fanouškům atraktivní týmy, nikoho neznevýhodňovali a vše proběhlo podle sportovních regulí. To se nám povedlo a jsem rád, že se jednání se všemi subjekty obešlo bez zásadních připomínek,“ komentuje skladbu zápasů generální sekretář Českého svazu ledního hokeje Jan Černý.

Česká reprezentace odehraje své úvodní utkání v pražské O2 Areně v pátek 10. května od 20:20 proti výběru Finska. V Ostravě bude turnaj otevírat duel Slovenska s Německem.

Ceny balíčků vstupenek na zápasy domácí reprezentace se pohybují v rozpětí od 2 080,- do 4 880,- v závislosti na kategorii vstupenek a atraktivitě soupeře.

Veřejný prodej vstupenek bude zahájen 10. října v 10 hodin v síti Ticketportal. Vstupenky na vyřazovací část v Praze a finálové zápasy bude prodávat Ticketmaster.


Rozpis utkání a ceny balíčků v Praze

Ceny vstupenek v Praze



Rozpis utkání a ceny balíčků v Ostravě

Ceny vstupenek v Ostravě

Autor: Ota Černý

Související

Mládě orangutana narozené 2. května je sameček.
Domácí Fauna

Mládě orangutana v Zoo Praha je sameček. Jméno určí veřejnost

oroqxdvchuwjokjhnndhjkjzzncfodxfporof
Domácí

Silničáři nestihnou opravu Barrandovského mostu do konce prázdnin

profimedia-0872272855
Krimi

Padělatele hokejových vstupenek chytli. Peníze z jejich prodeje prosázel

Noví lední medvědi v Zoo Praha.
Domácí Fauna

Pražská zoo má dvojčata ledních medvědů