pátek 18. října 2024

Lenny Kravitz se vrací do Česka. Hlavní hvězda letních Colours vystoupí v Praze

Obrovský zájem provázel vystoupení Lenny Kravitze v červenci na Colours of Ostrava. Americký zpěvák a multiinstrumentalista vystoupí v Česku v krátké době podruhé, tentokrát míří do Prahy.

7716960930_e19079c0ce_k

Lenny Kravitz
Zdroj: Flickr

  • Lenny Kravitz
  • Zdroj: Flickr

Lenny Kravitz dnes oznámil nejnovější termíny svého celosvětově oceňovaného Blue Electric Light Tour. Kravitz se svou kapelou projede největší evropské arény, vystoupí v Londýně, Paříži i Praze.

Blue Electric Light Tour 2025 následuje po květnovém vydání 12. studiového alba, které velebí kritici i fanoušci.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz je považovaný za jednoho z nejvýznamnějších rockových hudebníků současnosti. Vyžívá se v soulu, rocku a funku šedesátých a sedmdesátých let a získal čtyři ceny Grammy.

Celosvětově prodal 40 milionů alb. Prosadil se také ve filmu, kde se objevil v roli Cinny v kasovních trhácích The Hunger Games a The Hunger Games: Catching Fire, stejně jako v kritikou oceňovaných filmech Precious a The Butler.

Charismatický 60letý Leonard Albert Kravitz vydal své debutové album Let Love Rule v roce 1989. Získal řadu ocenění, včetně ceny Grammy za nejlepší mužský rockový vokální výkon, kterou obdržel čtyři roky po sobě v letech 1999 až 2002, čímž překonal rekord v počtu vítězství v této kategorii. Umístil se na 93. místě v žebříčku stovky největších umělců hard rocku televize VH1.

Související

1000007985
Hudba

Energii pořád neztrácí. Lenny Kravitz slaví šedesátku novým albem

koncert
Domácí

Na Billie Eilish za rok v Praze je pár lístků. Na Stinga i Pet Shop Boys žádné

GIfx-NcWwAAJ932
Hudba Video

Lenny Kravitz má hvězdu na chodníku slávy. Brzy vystoupí v Česku

Zara Larsson
Hudba Festival

Na Colours of Ostrava zapívá i Zara Larsson