čtvrtek 16. května 2024

Lenny Kravitz má hvězdu na chodníku slávy. Brzy vystoupí v Česku

V květnu vydává Kravitz očekávané studiové album Blue Electric Light, o pár týdnů později vyráží na tour, jehož zastávka bude i na festivalu Colors of Ostrava.

GIfx-NcWwAAJ932

Lenny Kravitz má hvězdu na hollywodském chodníku slávy
Zdroj: X / Lenny Kravitz

  • Lenny Kravitz má hvězdu na hollywodském chodníku slávy
  • Zdroj: X / Lenny Kravitz

"S touto hvězdou na hollywoodském chodníku slávy bude přínos Lennyho Kravitze zábavnímu průmyslu zvěčněný navždy. Slouží jako důkaz jeho výjimečného talentu, odhodlání a významného vlivu na populární kulturu," uvedla Ana Martinez, producentka hollywoodského chodníku slávy. "Lenny nadále inspiruje začínající hudebníky a toto uznání je skutečně zasloužené," dodala Martinez. Na místě se objevila také Kravitzova dcera Zoë a jeho velký přítel, herec Denzel Washington.

V květnu vydává Kravitz očekávané studiové album the Blue Electric Light, o pár týdnů později vyráží na stejnojmennou tour, jehož zastávka bude i na festivalu Colors of Ostrava.

Lenny Kravitz – fenomenální muzikant i módní ikona


Lenny Kravitz je považovaný za jednoho z předních rockových hudebníků naší doby. Je autor, producent a multiinstrumentalista, který si libuje v soulových, rockových a funkových vlivech šedesátých a sedmdesátých let.

Získal čtyři ceny Grammy a další hudební ocenění.

Rada módních návrhářů Ameriky mu udělila prestižní cenu Fashion Icon Award za jeho významný módní vliv. Od roku 2010 se stal teprve třetím mužem, který ji získal vedle herce Johnnyho Deppa a rapera Pharrell Williams. Cenu jinak ovládají modelky a zpěvačky, má ji Lady Gaga, Beyoncé, Jennifer Lopez nebo modelky Iman a Naomi Cambel,

Související

koncert
Domácí

Na Billie Eilish za rok v Praze je pár lístků. Na Stinga i Pet Shop Boys žádné

Zara Larsson
Hudba Festival

Na Colours of Ostrava zapívá i Zara Larsson

7716960930_e19079c0ce_k
Hudba

Hudební legenda Lenny Kravitz vystoupí na Colours of Ostrava