čtvrtek 16. května 2024

Já vás poučuju, školil Zítko policisty. Ti mu předali usnesení o trestním stíhání

Další trestní oznámení podal dezinformátora Pavel Zítko, tentokrát obtěžoval policisty z Prahy 3. Předem svou další taškařici oznámil na Facebooku. Nejspíš v tu chvíli netušil, že ještě než stihne oznámení podat, přijdou za ním kriminalisté.

zítko pol 2

Zítko komentoval usnesení o zahájení trestního řízení, které mu předala kriminálka, živě na Facebooku.
Zdroj: FB Pavla Zítka.

  • Zítko komentoval usnesení o zahájení trestního řízení, které mu předala kriminálka, živě na Facebooku.
  • Zdroj: FB Pavla Zítka.

Ti mu předali usnesení o zahájení trestního stíhání kvůli podezření z násilí proti orgánu veřejné moci, pohrdání soudem a výtržnictví.

Zítkova kumpánka vše živě vysílala, Zítko text usnesení nahlas četl a komentoval. Jedna z pasáží se týká virválu, kterého se Zítko účastnil při jednom ze soudních jednání. „Vy jste se nekoukali na televizi! Všude v televizi říkali, že došlo k vylomení dveří, a vy tady píšete, že došlo k otevření dveří. Kdo lže? Vy nebo média?“ pokřikoval Zítko na policisty. „Já jako Čechoslovák s tou vaší úřední mocí nemám nic společného. Mně může soudit jen lid,“ pokračoval se svou oblíbenou konspirační teorií.

„Já nemám s vaší korporací uzavřenou žádnou bilaterární smlouvu. Já jsem Čechoslovák, jsem člověk v odporu. Vy jste na úrovni ochranky v supermarketu,“ povykoval Zítko na dvojici kriminalistů.

Ti ho několikrát vyzvali, aby podepsal, že si usnesení převzal, a že se k němu může vyjádřit později. „Já se k tomu vyjadřuji teď, že nemáte smlouvu s Pavlem z rodu Zítků,“ vřískal na ně dezinformátor. Asi po 25 minutách oba kriminalisté raději odešli. Hned potom přišel Zítko s nečekaným objevem. V pravém dolním rohu dokumentu našel několik číslic. „Hele, oni tohle zobchodujou nakonec jako cennej papír. S tím potvrzením je to cenná listina a oni s tím kšeftujou,“ tetelil se blahem nad svým odhalením.

Pak teprve mohl pokračovat v podávání trestního oznámení, kde už nic natáčet nesměl. Předem ale napsal na Facebook, že se bude týkat vraždy, masové vraždy, genocidy národa, vlastizrady, demontáže právního státu, krádeže státního znaku a korporátní identity ČR, padělání mincí, bankovek a znaků na veřejných budovách. Chce také podat trestní oznámení na státního zástupce. Jakou logiku jeho krok má, když tvrdí, že Česká republika neexistuje a že policie je korporátní firma, raději neřešil.

zítko pol

Číslice na usnesení prý dokládají, že jde o cennou listinu.

Související

GNcjNFNWwAAhd0M
Zahraniční

Demonstranti blokují budovu gruzínského parlamentu. Policie nasadila vodní děla

řízení
Krimi

Cizinec zkusil podplatit policisty kvůli jízdě pod vlivem. Hrozí mu šestiletý trest

street_leica_city_travel_bridge_light_shadow_mist-442182
Krimi

Z Vltavy v Praze vytáhli mrtvé tělo. Totožnost zatím policie nezná

438097231_474824148206744_3862924283786652163_n.jpg
Domácí Video

Zítko: Dvojministr Havlíček nebránil podvodu, bál se, že ho zabijí