sobota 18. května 2024

Aprílový balón přinesl poukaz na tři tisíce

Pořádná dávka štěstí potkala Lucii Hlaváčkovou ze Žatecka. Při venčení psa totiž našla jeden z aprílových balónků, které redakce Minutových zpráv vypustila, aby zmírnila zklamání, že jsme čtenáře napálili aprílovým příběhem.

340067649_620031569635980_5671160144450785053_n

Výherkyně soutěže Minutových zpráv.
Zdroj: Minutové zprávy

  • Výherkyně soutěže Minutových zpráv.
  • Zdroj: Minutové zprávy

V něm jsme psali o špionážních balónech pozorovaných nad územím Česka.

Pravidla soutěže zněla jasně. Pokud některý z vypuštěných balonků najdete, nahlaste nám do 10. dubna jeho číslo a místo nálezu. Ten, který doletí nejdál, získá poukaz na nákup do hypermarketu Globus v hodnotě tří tisíc korun!

"Byla jsem venčit psa u nás kousek za vsí a najednou vidím v trávě něco, co vypadalo jako kus divný průhledný gumy s přidělanou cedulkou," popisuje Lucie okamžik, kdy na balón narazila. "Když jsem si přečetla, že jde o soutěžní balón, hned jsem udělala fotku, zavolala na přiložené telefonní číslo a doufala, že právě ten můj má za sebou nejdelší let," dodává.

Balón s číslem 12 za sebou opravdu nejdelší cestu měl. Odstartoval z parkoviště u kláštera v Plasích a vzdušnou čarou urazil bezmála 46 kilometrů. "Samozřejmě mám z výhry velikánskou radost, ale musím říct, že mě to překvapilo natolik, že jsem ještě ani nepřemýšlela o tom, za co poukaz na nákup za tři tisíce korun utratím. Každopádně díky za tuhle soutěž, protože taková výhra udělá radost asi úplně každému," loučila se šťastná výherkyně.

Autor: redakce

Související

the model.jpg
Domácí

Internetoví podvodníci mají nový trik, lákají na výhry z Tesca nebo Kauflandu

8759664823_7e8c2e6a40_b
Zahraniční

Američan vyhrál v loterii miliardy. Stala se chyba, výhru nejspíš nikdy neuvidí

peníze
Domácí

Loterie loni stvořily 382 nových milionářů

pes-osklivy-nejosklivejsi-scooter
Ostatní

Nejošklivějšího psa na světě volí porota už 35 let. Podívejte se na minulé vítěze