Den mandlí
Dnešek patří oblíbenému druhu ořechů.
Spotřebitelské ceny v Česku v lednu meziročně vzrostly o 2,8 procenta, což znamená zpomalení inflace oproti prosincovým třem procentům.
Využijte Den jídelních hůlek k tomu, abyste se konečně naučili jíst asijskými hůlkami.
Čokoládová pomazánka z lískových oříšků slaví svůj den.
Dnešek náleží oblíbenému francouzskému pečivu. Vychutnejte si křupavý croissant.
V Brně se stále rozvíjí projekty zaměřené na efektivní využívání potravin a snížení plýtvání. Mezi nimi vyniká aplikace Nesnězeno. Ta umožňuje zájemcům koupit jídlo z restaurací či obchodů, a to za cenu, která je často nízká oproti běžné nabídce.
Ministerstvo životního prostředí investuje dalších 50 milionů korun do rozvoje potravinových bank.
Máte chuť na koláč? Dnešek patří těm s rebarborou.
Čas si okořenit život. Pikantní salsa je v Den pálivé omáčky tím pravým.
Skandinávskou tradici přidávat do jídla jehličí oprášilo belgické město Gent a na sv=m oficiálním webu zveřejnilo recept, jak jehličím vylepšit máslo. Až po varování úřadů upozornilo, že hrozí zdravotní problémy.