pátek 3. května 2024

Zrodí se nový multimiliardář? Dnešní slosování nabízí rekordní výhru

Enormní nárůst do dnešního slosování Eurojackpotu zapříčinila pohádková, skutečně rekordní výhra. Ta poprvé přesáhla hranici tří miliard korun.

Eurojackpot

Eurojackpot je dnes nejvyšší v celé historii soutěže
Zdroj: Wikimedia Commons

  • Eurojackpot je dnes nejvyšší v celé historii soutěže
  • Zdroj: Wikimedia Commons

O takovou částku s v Eurojackpotu ještě nikdy nehrálo. Loterie do dnešního slosování nabízí sumu 3 032 000 000 korun, která jako první v historii proráží magickou hranici tří miliard. Vzhledem k výši výhry společnost Sazka eviduje i enormní zájem o sázky. Během víkendu se počet zákazníků sázkové kanceláře oproti jiným slosováním zvýšil téměř dvojnásobně, ovšem s největším náporem počítá vedení Sazky na dnešní den. To kromě pohádkové výhry nabízí ještě bonus v podobě tří vozů Land Rover Defender, z nichž každé má hodnotu více než dva miliony korun.

Sazka je letos ke svým zákazníkům až nebývale štědrá, protože vysoké výhry padaly během posledních týdnů opakovaně. Minulý týden padla výhra převyšující 129 milionů, začátkem března si šťastný výherce ze slosování odnesl částku přes 111 milionů.

Pokud by dnes Eurojackpot padl, bude se jednat o nejvyšší výhru v historii soutěže. Prvenství dosud drží Dánsko, kde jeden z tamních soutěžících v létě 2022 vyhrál necelé tři miliardy korun na tiket, který si koupil v supermarketu.

Autor: Jan Skala

Související

profimedia-0669640478
Domácí

Vrah Hušákova řidiče odjede na Ukrajinu. Tam by měl nastoupit na frontu

Powerball
Zahraniční Zajímavosti

V americké loterii se hraje o 30 miliard korun

tiket Mega Millions
Zahraniční Zajímavosti

Šťastlivec vyhrál v americké loterii 26 miliard korun

8759664823_7e8c2e6a40_b
Zahraniční

Američan vyhrál v loterii miliardy. Stala se chyba, výhru nejspíš nikdy neuvidí