pondělí 20. května 2024

Zemřela jediná dcera Elvise Presleyho

Lisa Marie Presley, dcera Elvise, zemřela ve věku 54 let

Lisa Maria Presley

Lisa Maria Presley
Zdroj: Variety

  • Lisa Maria Presley
  • Zdroj: Variety

Lisa Marie Presley, jediné dítě rock'n'rollové legendy Elvise, zemřela ve věku 54 let. Oznámila to její matka.

Lisa Marie skončila ve čtvrtek v nemocnici. Podle médií u ní došlo k zástavě srdce. Uvedly to zdroje amerického serveru TMZ.

Její matka neuvedla žádné podrobnosti příčině smrti.

Server TMZ s odvoláním na zdroj blízký Lise Marii Presley uvedl, že hvězdu našli ve čtvrtek ráno v její ložnici v bezvědomí. Přibližně ve stejnou dobu dorazil její bývalý manžel Danny Keough, který v domě také bydlí, a pokusil se jí resuscitovat za pomoci adrenalinu. Krátce poté dorazili záchranáři, kteří Presley odvezli do nemocnice.

Lisa Marie se narodila v roce 1968, vydala se v otcových stopách a vybudovala si hudební kariéru. Vydala tři alba, přičemž jejího debutového studiového alba z roku 2003 se prodaly statisíce kusů a získalo vesměs pozitivní recenze.

Zpěvačka byla známá také díky řadě manželství. Ano si řekla s popovou legendou Michaelem Jacksonem, hercem Nicholasem Cagem a hudebníky Dannym Keoughem a Michaelem Lockwoodem.

Měla čtyři děti, nejznámější je herečka Riley Keough. Presleyho syn Benjamin Keough spáchal v roce 2020 sebevraždu.

Lisa Marie Presley se naposledy ukázala na veřejnosti v úterý večer na předávání Zlatých glóbů v Beverley Hills. Doprovázela ji matka a obě k slzám dojalo, když sledovaly Austina Butlera, který získal cenu za nejlepší herecký výkon za ztvárnění Elvise.

V emotivního projevu herec poděkoval rodině Presleyových za pomoc při natáčení filmu.

"Děkuji vám, děkuji, že jste mi otevřely svá srdce, své vzpomínky, svůj domov," řekl Butler. "Liso Marie, Priscillo, navždy vás miluji."

Zdroj: BBC

Související

2672037930_e5603aae5f_z
Ostatní Osobnosti

Tempest Storm by se dožila 96 let. Zemřela v roce 2021 po třiadvacetinách

Elvis
Hudba Výročí

That´s All Right, Mama! Před 69 lety se Elvis stal králem rock n´rollu