středa 15. května 2024

Veletrh čisté mobility proběhne o druhém listopadovém víkendu

Čtvrtý ročník veletrhu čisté mobility e-SALON láká na nejnovější elektromobily, hybridní a další ekologická vozidla i dopravní prostředky.

Veletrh čisté mobility e-SALON 2021

Veletrh čisté mobility e-SALON 2021.
Zdroj: e-SALON

  • Veletrh čisté mobility e-SALON 2021.
  • Zdroj: e-SALON

Od pátku 10. 11. do neděle 13. 11. bude v Pražském veletržním areálu v Letňanech pobíhat veletrh čisté mobility e-SALON. Hlavním lákadlem čtvrtého ročníku budou stejně jako v předchozích letech nejnovější elektromobily, hybridní a další ekologická vozidla i dopravní prostředky.

Loňský ročník e-SALONu v listopadu navštívilo více než 16 tisíc návštěvníků. „Nejnovější vozy s alternativními pohony obsadí moderní haly 3 a 4, v hale 2 se budou prezentovat všechny exponáty a technologie spojené s elektromobilitou a firmy z oblasti e-TECHNOLOGY. V hale 8 se budou odehrávat testovací jízdy. Po celou dobu výstavy opět nebude chybět bohatý doprovodný program jak pro odborníky, tak pro širokou veřejnost,“ uvedla ředitelka veletrhu Jana Nosálová.

Základní vstupné činí 200 Kč, v online předprodeji pak 150 Kč. Základní dětské vstupné v době konání veletrhu je 60 Kč. Děti do 140 cm a lidé s průkazem ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: e-SALON

Související

Joe Biden
Zahraniční Elektromobily

Biden zvýšil cla na čínské výrobky. Elektromobily budou mít stoprocentní clo

Joe Biden
Zahraniční Elektromobily

Biden zvyší cla na čínské elektromobily

odometr
Světové dny Auta

Den odometru

XPeng P7
Zahraniční Elektromobily

Biden plánuje zavést cla na čínské elektromobily