neděle 6. října 2024

Trojnásobný mistr světa opouští hokejovou Plzeň

Tomáš Vlasák ukončí na konci dubnu spolupráci s hokejovou Plzní. Od roku 2015 působil v extraligovém týmu jako sportovní manažer.

Tomáš Vlasák opouští hokejovou Plzeň

Tomáš Vlasák opouští hokejovou Plzeň
Zdroj: Profimedia

  • Tomáš Vlasák opouští hokejovou Plzeň
  • Zdroj: Profimedia

Spojení HC Škoda Plzeň a Tomáše Vlasáka bude od května minulostí. Tomáš Vlasák, který v hokejové Plzni působil od roku 2015 jako sportovní manažer, odchází z klubu po vzájemné domluvě.

„Tomášovo rozhodnutí plně respektuji a nebude se mi s ním loučit jednoduše. Společně jsme toho hodně prožili jak na ledě, tak i mimo něj. Naše pracovní cesty se rozcházejí v dobrém, a i když jsme vždy neměli na věc stejný názor dokázali jsme najít řešení. Ať už bude Tomášova další kapitola jakákoliv, přeji mu hodně úspěchů a děkuji mu za odvedenou práci,“ sdělil na klubovém webu Plzně Martin Straka.

Vlasák vyhrál se Škodovkou v roce 2013 ještě jako hráč mistrovský titul. Trojnásobný mistr světa, který si připsal i starty v NHL, naskočil do manažerské pozice v Plzni hned po svém rozhodnutí o ukončení aktivní kariéry.

„Co se týká mého odchodu, tak jsou za ním osobní důvody a také touha vyzkoušet něco nového. Martin Straka je jedním z nejlepších lidí, které jsem v životě potkal. Chtěl bych mu velmi poděkovat za příležitost, kterou mi dal, nasbíral jsem v Plzni obrovské zkušenosti. Celému klubu přeji hodně štěstí a úspěchů do dalších let,“ řekl o svém odchodu Tomáš Vlasák.

Zdroj: hcplzen.cz

Související

Hráči Litvínova se radují z gólu
Hokej Tipsport ELH

Litvínov výhrou nad Motorem potvrdil první příčku

Hráči Litvínova ještě nepoznali porážku
Hokej Tipsport ELH

Litvínov je stále stoprocentní, Plzeň vyhrála po prodloužení

Sparťané se radují ze vstřelené branky
Hokej Tipsport ELH

Sparta pěti góly rozdrtila Plzeň, derby vyhrály Vítkovice

Lukáš Nahodil z Olomouce a brankář Vítkovic Lukáš Klimeš
Hokej Tipsport Extraliga

Sparta opět prohrála, Vítkovice deklasovaly Olomouc