Partnerské hádky skončily vraždou. Byl to blázen odjakživa, tvrdí známí útočníka

Plzeňští policisté řeší od dnešního večera případ ubodané ženy na Severním předměstí. Pachatelem je tamní známá firma a recidivista.

GAr10YLXEAAS9zF

Policisté řeší násilnou smrt ženy na plzeňském Severním předměstí.
Zdroj: Policie ČR

  • Policisté řeší násilnou smrt ženy na plzeňském Severním předměstí.
  • Zdroj: Policie ČR

Vraždou skončila další z mnoha hádek mezi mužem a ženou ve Žlutické ulici v Plzni. K případu, který se stal dnes v podvečer, jela policejní hlídka s tím, že v jednom z bytů v panelového domě se nachází brutálně pobodaná žena středního věku. Tu záchranka převezla do nemocnice, kde však svým zranění záhy podlehla. Muži zákona na místě činu zadrželi i pachatele. Přestože policisté ještě posuzují první kvalifikaci celého případu, může mu, jako recidivistovi, hrozit dlouholetý trest.

Hádky mezi oběma partnery byly takřka na denním pořádku a často je musela řešit městská i státní policie. Pachatel byl ve svém okolí známý jako velmi problémový člověk. "Když se rozčílil, sepnulo mu a neviděl napravo, nalevo. Byl to blázen odjakživa," řekl pro Minutové zprávy člověk, který se s pachatelem znal řadu let. "V okamžiku, kdy se mu něco nelíbilo, nešel pro ránu daleko. Poslední léta taky hodně chlastal a snad i bral drogy," uvedl další jeho známý s tím, že pachatel měl vztahové problémy se ženami celý život a všechny své partnerky bil. V plzeňské čtvrti Lochotín byl velmi známou postavou, potuloval se totiž po řadě tamních restaurací a náleven.

Pachatel také na sebe v minulosti upoutal pozornost tím, že před osmi lety při soudním projednávání svého případu za řízení pod vlivem drog, očernil policejní hlídku z agresivního chování, které mělo podle jeho slov vyplývat z užití omamných látek.

Autor: Jan Skala

Související

profimedia-0847708875.jpg
Ostatní Házená

Karviná zvládla sedmimetrový rozstřel a srovnala stav finále na 1:1

Valík,_east_portal
Domácí

Obchvat Plzně se začne opravovat. Řidiče od pondělka čekají omezení

profimedia-0873289713.jpg
Ostatní

Obhájce titulu začal finálovou sérii vítězně

profimedia-0872272855
Krimi

Padělatele hokejových vstupenek chytli. Peníze z jejich prodeje prosázel