pátek 4. října 2024

Kuchár Jožko pracoval jako jeho otec. Před vyříznutím srdce oběť uškrtil

Slovenský vrah Jozef Hanuska přiznal, jak zavraždil svou partnerku. Uvedl také, že oba byli závislí na alkoholu, který v jejich životě a tragické události sehrál velkou roli.

FB_IMG_1704615680067

Vrah Jozef Hanuska byl známý kuchař. Nyní jej možná čeká doživotní trest.
Zdroj: www.kucharjozko.webnode.sk/Policie SR

  • Vrah Jozef Hanuska byl známý kuchař. Nyní jej možná čeká doživotní trest.
  • Zdroj: www.kucharjozko.webnode.sk/Policie SR

Jozef Hanuska neboli Kuchár Jožko, jak se tento 47letý Slovák prezentoval na internetu, kde nabízel kuchařské služby, se přiznal k vraždě své o rok starší partnerky. Slovenské policii dokonce řekl, jak vraždu provedl a způsob, jaký svou přítelkyni připravil o život zcela koresponduje s tím, jak před 45 lety vraždil jeho otec, známý slovenský škrtič Štefan Pantl. Ten byl za dvojnásobnou vraždu v roce 1981 popraven. Hanuska uvedl, že předtím, než své partnerce vyřízl srdce a vypreparoval vnitřnosti, které nechal v kbelíku vedle těla, svou oběť uškrtil.

Jožko rovněž vypověděl, že předtím než k fatální události došlo vypil spolu se svou partnerku čtyři láhve vodky. Poté propukla hádka, jedna z mnoha, která z jejich společného příbytku byla slyšet, která ovšem tentokrát už skončila tragicky. Násilí v jejich domácnosti nebylo ničím neobvyklým, ale vždy zůstalo jen u facek a maximálně ran pěstmi. Čím pak vyučený řezník Hanuska vyřízl své oběti srdce, říct nedokázal.

Uvedl však, že měl v úmyslu po činu spáchat sebevraždu. Místo toho nakoupil zásoby vodky a zalezl do sklepa domu, kde vraždil, kde si jej už vyzvedla policie. Kucháru Jožkovi za brutální čin hrozí doživotní trest.

Autor: Jan Skala

Související

profimedia-0915106485
Zahraniční

Útok na izraelskou ambasádu v Kodani mají na svědomí teenageři ze Švédska

profimedia-0915657702
Zahraniční

Vyřizování účtů nebo náhodný masakr? Po střelbě v baru zůstal jeden mrtvý

profimedia-0896403770
Krimi

Kuchár Jožko dostal výjimečný trest. Za pitvu své přítelkyně si odsedí 23 let

czech-republic-69485_1280
Domácí

Svátek svatého Václava se slaví, i když o něm skoro nic nevíme