čtvrtek 19. září 2024

Kanonýr Řezníček se vrací do Chance ligy. Povolala ho pražská Dukla

Zkušený útočník odchází z brněnské Zbrojovky. V pražské Dukle se může prostřílet do Klubu ligových kanonýrů. Chybí mu jen dvě trefy

profimedia-0779914004.jpg

Jakub Řezníček znovu oblékne jiný dres. Po tuzemských štacích v Příbrami, Boleslavi, Českých Budějovicích, Spartě, Plzni, Olomouci, Teplicích a Brně si nově navleče dres pražské Dukly.
Zdroj: profimedia

  • Jakub Řezníček znovu oblékne jiný dres. Po tuzemských štacích v Příbrami, Boleslavi, Českých Budějovicích, Spartě, Plzni, Olomouci, Teplicích a Brně si nově navleče dres pražské Dukly.
  • Zdroj: profimedia

V sobotu ještě zajistil gólem brněnské Zbrojovce výhru na půdě Táborska 1:0. Teď už je Jakub Řezníček novou posilou prvoligové Dukly.

Na nejvyšší českou scénu se zkušený kanonýr vrací i proto, že je jen kousek od vstupu do Klubu ligových kanonýrů. „Motivace je to samozřejmě velká. Zbývají mi jen dva góly, ale rád bych jich dal co nejvíc a pomohl tak Dukle. Vstup do klubu není daleko. Sto branek teď ale pro mě není hlavním cílem. Chci s mužstvem hlavně vyhrávat, sbírat body a posouvat se tabulkou,“ tvrdí 36letý útočník.

Řezníček dal v české nejvyšší soutěži 96 branek, po jedné přidal ještě za slovenský Ružomberok a belgický Lokeren. S Duklou podepsal roční smlouvu. V druholigovém Brně mu už v létě dali příslib uvolnění, protože chtějí sázet na mladší hráče.

Autor: Evžen Zavadil

Související

profimedia-0896196307.jpg
Fotbal Změna majitele

Zbrojovka má konečně nového majitele, Regionální hospodářskou komoru Brno

profimedia-0907186296.jpg
Fotbal Fotbalová reprezentace

Trenér Ivan Hašek přežil grilování výboru, u reprezentace pokračuje

profimedia-0909046659.jpg
Fotbal Liga mistrů

Po 19 letech. Sparta rozjede Ligu mistrů na Letné se Salcburkem

profimedia-0909278197.jpg
Fotbal Liga mistrů

Liga mistrů začala hokejovou kanonádou Bayernu, šestici zápasů ovládli favorité