pondělí 16. září 2024

Jennifer Lopez požádala o rozvod s Benem Affleckem

Jennifer Lopez ukončila vztah s Benem Affleckem, když v Los Angeles podala žádost o rozvod, jen krátce po jejich druhém výročí svatby.

profimedia-0900246973

Jennifer Lopez a Ben Affleck
Zdroj: Profimedia

  • Jennifer Lopez a Ben Affleck
  • Zdroj: Profimedia

Zpěvačka Jennifer Lopez (55) podala žádost o rozvor v úterý u Nejvyššího soudu okresu Los Angeles. Pár byl poprvé zasnoubený kolem roku 2000, ale svatbu těsně před obřadem zrušili. Lopez se následně provdala za zpěváka Marca Anthonyho a byla krátce zasnoubená s bývalou hvězdou baseballového týmu New York Yankees, Alexem Rodriguezem. Affleck (52) se mezitím oženil s herečkou Jennifer Garner, se kterou má tři děti.

Romance mezi Lopez a Affleckem se znovu rozhořela v roce 2021 a 16. července 2022 se vzali v Las Vegas. O měsíc později měli oficiální svatbu v Georgii. Lopez nyní podala žádost o rozvod přesně na druhé výročí jejich svatby. Podle dokumentů se nerozvádějí na základě předmanželské smlouvy.. Podle zdrojů z okolí páru skutečně žádná taková dohoda neexistuje. To znamená, že vše, co během svého dvouletého manželství vydělali, je společným majetkem.

V květnu Lopez zrušila své letní koncertní turné s odůvodněním, že chce trávit více času s dětmi a rodinou. Ve svém tehdejším prohlášení uvedla: „Jsem úplně zlomená a zničená tím, že vás zklamu. Věřte, že bych to neudělala, pokud bych necítila, že je to naprosto nezbytné.

Autor: Šimon Mitro

Související

profimedia-0901298632
Zahraniční Volby USA

Harris podpořily desítky celebrit. Volit ji bude Beyoncé i Oprah

profimedia-0749316035
Film a TV Výročí

Režisér nejúspěšnějších filmů. James Cameron slaví 70

Robin Williams ve filmu Flubber (1997)
Film a TV Výročí

Komediální ikona 90. let. Před deseti lety zemřel Robin Williams

Sandra Bullock ve filmu V nemilosti (2021)
Film a TV Osobnosti

Slečna drsňák slaví. Ze Sandry Bullock je šedesátnice