neděle 8. září 2024

Hráči Floridy srovnali stav série s Rangers

Hokejisté Floridy zvítězili nad hráči New York Rangers v prodloužení a vyrovnali stav série na 2:2 na zápasy. O výhře Floridy rozhodl Reinhart.

Hráči Floridy se radují z výhry nad Rangers

Hráči Floridy se radují z výhry nad Rangers
Zdroj: Profimedia

  • Hráči Floridy se radují z výhry nad Rangers
  • Zdroj: Profimedia

Florida v utkání do 9. minuty prohrávala po gólu Vincenta Trochecka, přesto se nakonec radovala z vítězství. O hubené vedení 1:0 přišli Rangers v polovině druhé třetiny, kdy se trefil Sam Bennett, jen tři vteřiny po skončení přesilové hry. O další tři minuty Florida díky trefě Cartera Verhaegha zápas otočila. O prodloužení se postaral na začátku třetí třetiny Alexis Lafreniére, který vyčkával u levé tyče a usměrnil Foxovu střela za Bobrovského záda.

V prodloužení vstřelili hráči Floridy gól v přesilové hře. Sam Reinhart ve 2. minutě prodloužení využil přesnou přihrávku Alexandra Barkova a střelou z pravého kruhu rozhodl o výhře Panthers. Páté utkání bude pokračovat na domácím ledě New York Rangers v Madison Square Garden.

„Věřili jsme si,“ řekl po utkání Reinhart. „Náš styl hry, jak hrajeme, nám vytváří šance. Čím víc se ho budeme držet, tím víc budeme v pohodě a tím víc gólových příležitostí si vytvoříme,“ dodal.

Zdroj: nhl.com

Související

Jakub Zbořil
Hokej NHL

Zbořil se popere o místo v New Jersey

Leon Draisaitl
Hokej NHL

Draisaitl podepsal rekordní sumu a stane se nejlépe placeným hráčem NHL

Filip Zadina
Hokej NHL

O Zadinu mají mít zájem hned tři kluby

Filip Zadina v dresu San Jose
Hokej NHL

Zadina půjde na zkoušku do Buffala